• 瀏覽: 42,039
  • 回覆: 430
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2021-6-11 07:30 AM 發表

重點係內地婦,如果係外國人,港人一定唔敢出一句聲
會說提前對小朋友性教育
對未來身心發展系正面的

熱賣及精選
引用:
原帖由 Qqoobbaa3333 於 2021-6-11 07:23 AM 發表

周二(8日),有女性網民在微博發文稱,她所在的游泳館每日都有母親帶兒子進入女更衣室,更有男孩在看到自己私處後產生生理反應。一時之間,「如何

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210610/479707540750340096768319.jpeg/zROnt9JL-tgdPwoTAxbnlOaUMKGISIW7eEwFunhMBbo?v=w1280r16_9
好心妳們啦!
今時今日,做女人就大方一點啦!

on9

引用:
原帖由 chilawytk 於 2021-6-11 07:51 AM 發表

好心妳們啦!
今時今日,做女人就大方一點啦!
係囉,咁古寒,體多兩眼驚吃虧嗎😧

會唔會拿左風月版成人小說個內容, 就當新聞呀

而家好多泳池都有家庭更衣室 門外有保安員看守

防止有人 "非妥為使用"

Château de Versailles
引用:
原帖由 Qqoobbaa3333 於 2021-6-11 07:23 發表

周二(8日),有女性網民在微博發文稱,她所在的游泳館每日都有母親帶兒子進入女更衣室,更有男孩在看到自己私處後產生生理反應。一時之間,「如何

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210610/479707540750340096768319.jpeg/zROnt9JL-tgdPwoTAxbnlOaUMKGISIW7eEwFunhMBbo?v=w1280r16_9
呢d 情況係老麥廁所經常有啦

引用:
原帖由 香港終歸變漁港 於 2021-6-11 07:30 AM 發表

去德國三漢寳男男女女大大小小全裸一個泳池正常事。近廿年就唔知。

曾經見過,有個港爸帶個幾歲女一齊入商場男廁,嚇L到班all緊尿嘅人縮九哂。。。

引用:

呢d人話要自由,其實活得像狗

到底係十幾歲定五歲先?
分別好大下喎
十幾歲都唔識自理就好有問題
五歲就唔同
可以將就下

重點佢係內地婦,

引用:
原帖由 lawumi 於 2021-6-11 07:36 AM 發表

5歲有生理反應?
咁生理反應有好多種嘅,你同佢講野,佢回應你,嚴格來講都係生理反應嘅一種。

但個女人又望住個男仔既私處 

大陸女人,有乜做唔出

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]