• 瀏覽: 13,420
  • 回覆: 310
支持換CY做,有勇有謀,犯民剋星

熱賣及精選
賤婦當權

各人有各人意見,是「某些市民信任」還是「中央政府信任」重要d呢?當然係後者啦,至少,有錢佬可以安心留係香港,幸加富貴扮中產果班咪移民走很開囉,無力移民嘅窮忍就留返係香港,等班幸加富走晒,班窮忍就有位可以上,又有得發展架喇。

引用:
原帖由 gogoaway 於 2021-6-11 07:27 AM 發表

條蛋散口事生非,想選個泛狗來統治香港。
咪係囉,啲仆街成日搞能搞震,無常識仲要出嚟9吹,飯狗米話選啦,連閘都入唔到啦.Anyway,啲仆街忠唔忠誠就唔知,不過1定係廢物

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-6-11 07:56 AM 發表

換屍歪做對提高公信力應該無咩幫助
根本冇需要在意黃畜既感受

換特首真係有用?
董伯 - 話唔掂, 換貪曾.
貪曾 - 話唔掂, 換狼英.
狼英 - 話唔掂, 換淋病.
淋病 - 話唔掂...

換咗三次, 情況改善咗? 
只係一蟹不如一蟹.
香港整體政治環境, 邊個上都係死. 
換人...都只係買個希望.
成箱都係爛橙, 點揀都唔會有太大分別.

別因為無法反駁我而禁止我留言
做得警察預咗殉職?
做得人你預咗會死.
咁就無咩好投訴啦!
林鄭的確唔係好掂, 支持CY或其他有能者居之

支持林太做特首

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-6-11 05:46 AM 發表

【明報專訊】2019年反修例運動的餘波猶在,香港城市大學公共政策學系教授葉健民受訪時說,政府的公信力破產,施政事倍功半,矛頭直指特首林鄭月娥,認為她已無法挽回市民信任,「換特首」才能為香港帶來新開始。針對當前的信心危機,他期望下屆政府恢復「法治傳統」,提倡建立健全的問責文化;顧及市民觀感,減低國安系統的「能見度」;官員應自律,避免隨意警告市民「可能違法」。

反修例風波後,葉健民認為,公信力破 ...
抗疫不力嗰個叫菜英文。

引用:
原帖由 肥肥白白的膠樽 於 2021-6-11 09:08 AM 發表

點樣依法辦事?真係依法辧事嘅,班乞兒垃圾曱甴一早就全部拉咗坐監啦!
犧牲咩年輕人大學生?一間二間暴大搞到香港污穢不堪,烏煙瘴氣,到處破壞放火殺人.
係呀.班乞兒曱甴堅係有犧牲,佢地犧牲咗香港上幾代人嘅努力建設,犧牲咗香港正常人嘅福祉
成班乞兒廢渣做得出又無膽認,19年係威係勢,到處圍打砸燒殺
話唔割席.互叫手足.又話齊上齊落,又話永不篤灰.
21年喇.呢班畜牲有無堅守諾言呢?又話革命 ...
Exactly, 個教授又唔講吓班YC、泛民當日咩態度、去到幾盡?唔好講到另一邊好似毫無責任咁啦!

唔好意思,香港好在有國安法,

唔係就仍然有汽油彈放題

十蚊三笑,埋泥睇埋泥揀 ^0^
有港獨就有國安,國安出台都係因為黃畜造成

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2021-6-11 09:31 AM 發表

換特首真係有用?
董伯 - 話唔掂, 換貪曾.
貪曾 - 話唔掂, 換狼英.
狼英 - 話唔掂, 換淋病.
淋病 - 話唔掂...

換咗三次, 情況改善咗? 
只係一蟹不如一蟹.
香港整體政治環境, 邊個上都係死. 
換人...都只係買個希望.
成箱都係爛橙, 點揀都唔會有太大分別.
所以都係果句,試吓未來25年香港新玩法,試吓跟政府玩,製造新的人才和信心處理將來 ....

689都話: 咁你哋思想吓要乜嘢特首先啦 ... 佢冇講錯,香港人要個支持喪屍革命,對中央不抗命的特首,但不現實也無可能之下,what should we do next? 好多人就揀離開香港移民遠去,即係真逃避,香港跟著佢哋行會有未來? 正常人想到要乜嘢特首未?!

換左特首之後黑暴又唔滿意咁點呀,呀學者

林鄭確係一無是處,特別係一上場就要同犯民大和解,簡直係低B,不過,就係因為佢低能,所以犯民才有機會在佢任期內爭取到國安法,呢條國安法就係林鄭任內嘅(政績),因為咁,所以我就唔再x林鄭嘞。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]