• 瀏覽: 19,485
  • 回覆: 310
+10
引用:
原帖由 behappy1997 於 2021-6-11 07:54 發表
我鍾意cy多過林鄭。
我要煙仔何

我見到越來越多頭面人物坐牢或者封口而消失,宜家卻搵呢個我平日都少聽過的素人黎評論 ... 可見喪屍革命真係江河日下,但仍係陰魂不散 ...

香港仲要咁多評論,不如想想如何配合政府,合作恢復香港走向未來 ... 而唔係只識大空講啲政府都唔聽,或聽左做唔到的嘢啦 ...

引用:
原帖由 behappy1997 於 2021-6-11 07:54 AM 發表
我鍾意cy多過林鄭。
x2, 對付曱甴要夠硬,一腳踩死佢!

何君堯做最好硬打曱甴

根本解決不到任何問題

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-6-11 05:46 AM 發表
【明報專訊】2019年反修例運動的餘波猶在,香港城市大學公共政策學系教授葉健民受訪時說,政府的公信力破產,施政事倍功半,矛頭直指特首林鄭月娥,認為她已無法挽回市民信任,「換特首」才能為香港帶來新開始。針對當前的信心危機,他期望下屆政府恢復「法治傳統」,提倡建立健全的問責文化;顧及市民觀感,減低國安系統的「能見度」;官員應自律,避免隨意警告市民「可能違法」。

反修例風波後,葉健民認為,公信力破 ...
香港城市大學
公共政策學系教授葉健民

引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 2021-6-11 08:01 AM 發表
凸手成功讓 星火 燎原

全港年輕人大學生變恐怖份子
凸手 居功至偉

全港年輕人
聽日6.12啊

邊個做都1樣

而家咪施政暢通無阻囉,相信冇乜人想變返以前咁,日嘈夜嘈,一事無成

引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 2021-6-11 08:04 AM 發表

凸手成功保住 依法辦事
卻犧牲了幾代 年輕人大學生
點樣依法辦事?真係依法辧事嘅,班乞兒垃圾曱甴一早就全部拉咗坐監啦!
犧牲咩年輕人大學生?一間二間暴大搞到香港污穢不堪,烏煙瘴氣,到處破壞放火殺人.
係呀.班乞兒曱甴堅係有犧牲,佢地犧牲咗香港上幾代人嘅努力建設,犧牲咗香港正常人嘅福祉
成班乞兒廢渣做得出又無膽認,19年係威係勢,到處圍打砸燒殺
話唔割席.互叫手足.又話齊上齊落,又話永不篤灰.
21年喇.呢班畜牲有無堅守諾言呢?又話革命?!乜咁就係革命架喇?

支持換特首, 睇見港台已經眼火爆.

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-6-11 05:46 AM 發表
【明報專訊】2019年反修例運動的餘波猶在,香港城市大學公共政策學系教授葉健民受訪時說,政府的公信力破產,施政事倍功半,矛頭直指特首林鄭月娥,認為她已無法挽回市民信任,「換特首」才能為香港帶來新開始。針對當前的信心危機,他期望下屆政府恢復「法治傳統」,提倡建立健全的問責文化;顧及市民觀感,減低國安系統的「能見度」;官員應自律,避免隨意警告市民「可能違法」。

反修例風波後,葉健民認為,公信力破 ...
取消特手,改為市長。

香港由廣東省直接管轄

葉賤民9 up d乜?

漢奸話要減國安系統喎,方便你呢班漢奸賣國賣港,真係忽上腦,支持加強國安系統,愈嚴愈好

引用:
原帖由 港式片皮鴨 於 2021-6-11 08:32 AM 發表
支持換CY做,有勇有謀,犯民剋星
x2講得好👍👍👍

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]