• 瀏覽: 711
  • 回覆: 16
印度東部比哈爾邦(Bihar)修正新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)累計死亡個案數目,導致全國6月10日公布的單日死亡個案數字,增加至6,148宗,打破最多

寶刀屠龍號令天下, 倚天不出誰與爭鋒!

美帝嘅世界紀錄終於由印印呢個用牛屎防疫嘅強姦大國破埋, 恭喜! 恭喜!

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/636753/新冠肺炎丨印度增逾6100宗染疫死亡個案-創全球單日新高

熱賣及精選
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-6-11 05:20 AM 發表

印度東部比哈爾邦(Bihar)修正新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)累計死亡個案數目,導致全國6月10日公布的單日死亡個案數字,增加至6,148宗,打破最多

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210610/479762597898358784294016.jpeg/wKdaK3ZuxPWw1zjH7uiYlaS6cFqoHjrgsInJ0LCJydA?v=w1280r16_9 ...
民主國家的悲哀😔

但印度都唔會每日死亡率10%

印度効法台灣來個「校正回歸」,利害!

在位求穩,  在野求亂 !
三哥真厲害。

引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-6-11 06:06 AM 發表

但印度都唔會每日死亡率10%
台灣:

陳水扁 - 謀財;但不及利用疫情之
蔡英文 - 謀財兼害命!

在位求穩,  在野求亂 !
實際數字?!

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.
印度又開創新紀錄
成為世界1哥了

呆灣佬接力,唔好俾阿三専美!

呆蛙疫苗股,菜菜發大財。

真正死亡人數應該係幾倍

燒屍都要幾個山頭的木材

引用:
原帖由 pqrdownloader 於 2021-6-11 06:24 AM 發表

呆灣佬接力,唔好俾阿三専美!
放心~世界看好了,呆蛙又祗試範一次~灣道超車~人囗清零~呆蛙南波萬~

引用:
原帖由 紅塵飛飛 於 2021-6-11 08:43 AM 發表

燒屍都要幾個山頭的木材
斬光 亞里山 應該幫到手~呆娃,,媒炭發電~隊埋落出~....發出黎既電更充滿~.....

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2021-6-11 09:11 發表

斬光 亞里山 應該幫到手~呆娃,,媒炭發電~隊埋落出~....發出黎既電更充滿~愛.....
燒屍的熱能可以轉化為電力
呆灣要諗諗佢 😂

主題標籤 #新冠肺炎
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]