• 瀏覽: 23,663
  • 回覆: 225
  • 追帖: 1
真係傻佬 美國玩你又玩埋一份 憑什麼

熱賣及精選
引用:
原帖由 tommwins 於 2021-6-11 02:18 PM 發表

真係傻佬 美國玩你又玩埋一份 憑什麼
憑佢係傻嘅,唔係扮。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-6-10 07:13 PM 發表

中澳關係持續緊張,澳洲總理莫里森(Scott Morrison)求助七國集團(G7)和世界貿易組織(WTO)對抗中國,遭省長警告將成最大輸家。據美國彭博社報

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210519/471705072036745216482673.jpeg/rUKGqqcKraoh3l2fW1Llm_9cLZ6etlRHu1HSJ7tR0ic?v=w1280r16_9
而家揾世貿有乜Q用, 美國攪到世貿冇法官做嘢, 莫里森你咁嘅料你點做總理.

你講嘅係真理定道理?

真理係個個都話啱.

道理只係部份人話啱.
係囉,跪求豬柒,看看有沒有什麼食剩。

都市閒人
其實莫里森智障到吾合理,應該係有痛腳係美國佬手

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-6-10 07:21 PM 發表

歐澳對中國嘅行為,根本只是為咗捍衛美國自身利益及霸權,對自己國家毫無好處,反而損失龎大。而美國卻從中蠶食原本歐澳利益🤭🤭🤭
中國啲龍蝦/紅酒訂單去晒邊?咪去咗大佬美國到囉,唔係兩年點買2000億美金嘢呀

森仔疑似/可能來自商界的壓力

呢啲典型黃c心態,只想攞着數。

引用:
原帖由 海灘紅色的師兄 於 2021-6-11 09:08 AM 發表

可以老實講,中國就算取消關稅,中國商人都唔夠膽進口澳洲貨。
already change supplier with cheaper price

魔頭唔L讀歷史, 老尾出賣人常客

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-6-10 07:13 PM 發表

中澳關係持續緊張,澳洲總理莫里森(Scott Morrison)求助七國集團(G7)和世界貿易組織(WTO)對抗中國,遭省長警告將成最大輸家。據美國彭博社報

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210519/471705072036745216482673.jpeg/rUKGqqcKraoh3l2fW1Llm_9cLZ6etlRHu1HSJ7tR0ic?v=w1280r16_9
其實幾個省的省長也不是反中,係聯邦政府反。

引用:

佢似碌到盡頭便是柒多d

引用:
原帖由 金澤台 於 2021-6-10 07:48 PM 發表

就算求助上帝都冇用,甘心做美國嘅寵物,睇佢唔起。
寵物? 你抬高左佢
佢只不過係隻比老尾呼之則來 揮之則去的哈叭狗

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]