• 瀏覽: 24,821
  • 回覆: 225
  • 追帖: 1
莫里森收咗美國佬天文數字.....你又知幾多吖.....總之佢穩賺.....隊爆商家佬話之你啦.....佢死佢賤啫......莫里森掩住咀恥笑班澳洲商家.....

熱賣及精選

引用:
原帖由 mlf707a 於 2021-6-11 08:59 AM 發表

莫里森收咗美國佬天文數字.....你又知幾多吖.....總之佢穩賺.....隊爆商家佬話之你啦.....佢死佢賤啫......莫里森掩住咀恥笑班澳洲商家.....
商家佬畀政府玩死。

可以老實講,中國就算取消關稅,中國商人都唔夠膽進口澳洲貨。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-6-10 07:13 PM 發表

中澳關係持續緊張,澳洲總理莫里森(Scott Morrison)求助七國集團(G7)和世界貿易組織(WTO)對抗中國,遭省長警告將成最大輸家。據美國彭博社報

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210519/471705072036745216482673.jpeg/rUKGqqcKraoh3l2fW1Llm_9cLZ6etlRHu1HSJ7tR0ic?v=w1280r16_9
冇形過

Scott morrison 真係好戇囉!

儍佬返澳洲食袋鼠啦

澳洲經濟因為佢撲街

最諷刺就係大陸轉購美國貨,呢點莫里森丁點不敢出聲,做狗的下場,悲哀.

就算全世界與中國鬥我們都不怕,敢於鬥爭、不怕鬥爭我黨100年來長期鬥爭經驗,鬥爭已成快樂泉源,與天鬥與地鬥與人鬥與全世界鬥越鬥越快樂,即管放馬過來一鬥

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-6-10 11:14 PM 發表

不如大陸直接同佢斷交啦
咁又不至於,政治係講利益同係件既

引用:
原帖由 心慌慌 於 2021-6-11 09:35 AM 發表

最諷刺就係大陸轉購美國貨,呢點莫里森丁點不敢出聲,做狗的下場,悲哀.
美國仲用中國商務部有講有笑

又G7又美國,想搞幾多個國家聯軍啊,堂堂正正單挑吾得咩

引用:
原帖由 4891 於 2021-6-11 10:34 AM 發表

又G7又美國,想搞幾多個國家聯軍啊,堂堂正正單挑吾得咩
如果單挑贏到一早就單挑啦。

澳洲人仲唔趕條白痴佬落台

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]