• 瀏覽: 24,858
  • 回覆: 225
  • 追帖: 1
咁柒嘅小學雞總理真係少見,周圍求人但又無人理🤣

熱賣及精選
莫裏森正柒碌

老尾附庸國

呢種就是白皮侵略性迫中國強買強賣,
幸好國家船堅炮利,不怕野蠻白皮。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-6-10 07:21 PM 發表

當果個是省長
唔怪之得求其搵男人做拜拜登~就當是拜登
人哋簽名出嚟嘅都唔同啦~
其實你講緊乜野....?
其實你成日講野都語無倫次咁...你又有無諗過要去睇下醫生...又食下藥咁呢....!

莫里森呢條On 9 仔叫 WTO, 同G7 對付果啲經濟脅迫行為喎。美國就係最鍾意用呢啲手段去威嚇其他國家㗎嘛?莫里森係咪痴Q咗線呀? 美國成Q日加人關稅,又禁止入口、又以禁運去制裁脅迫人就範㗎嘛。

佢(中國)唔同我做生意!
你地(契哥)快d幫我出頭!

莫里森做美狗可以反抗咩?求助?直接制裁你哋啦

引用:
原帖由 跛喬峰 於 2021-6-10 08:13 PM 發表

其實你講緊乜野....?
其實你成日講野都語無倫次咁...你又有無諗過要去睇下醫生...又食下藥咁呢....!
我都留意佢好耐, 講野完全唔通, 懷疑係精神病好重個隻

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-6-10 07:21 PM 發表

當果個是省長

係咪打到你個腦?

咁邊個係最大嬴家?

引用:
原帖由 K2020 於 2021-6-10 08:16 PM 發表

我都留意佢好耐, 講野完全唔通, 懷疑係精神病好重個隻

咁樣打個腦想正常都難

莫里森咁L憎中國,就咪同中國做生意啦!自己打壓中國在先,就反話自己係受害者,扮可憐

引用:
原帖由 阿乜水 於 2021-6-10 07:35 PM 發表

我淨係幫趁惠康, 唔再幫趁百佳, 咁百佳就先話要打7我, 跟住仲要去幾個政府部門告9我?
G7唔係政府部門囉,G7係另一間更大嘅超巿,可以食埋百佳巿場嘅超巿。但佢指使百佳鬧你唱你。

引用:

當果個是省長
語無倫次

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]