• 瀏覽: 21,918
  • 回覆: 221
  • 追帖: 1
監生迫人買你d野都得既,有本事就駛架戰艦黎搶啦!

熱賣及精選
引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-6-10 07:21 PM 發表

當果個是省長
唔怪之得求其搵男人做拜拜登~就當是拜登
人哋簽名出嚟嘅都唔同啦~
只有我一人看不明白嗎

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-6-10 07:21 PM 發表

歐澳對中國嘅行為,根本只是為咗捍衛美國自身利益及霸權,對自己國家毫無好處,反而損失龎大。而美國卻從中蠶食原本歐澳利益🤭🤭🤭
歐洲怕中國多過怕美國,焗住將自己綁埋美國戰車度……同樣澳洲佬、加拿大同日本都係咁諗

袋鼠國氣數已盡

引用:
原帖由 阿乜水 於 2021-6-10 07:35 PM 發表

我淨係幫趁惠康, 唔再幫趁百佳, 咁百佳就先話要打7我, 跟住仲要去幾個政府部門告9我?
有可能,你知李黃瓜幾L惡

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-6-10 07:43 PM 發表

條白痴佬仲荒死死得唔救,越玩越大,佢唔係諗點同中國修補關係,仲要搞惡化。
點解澳洲人搵個智障做總理
佢哋全部思維一樣、睇嚇呆灣班傻仔就知、佢哋中意冇作為的政府!

G7峰會的酒店有新冠疫情,德國的安保可能要去海邊露營。太搞笑了!

可笑!民主選舉產生的立法會,不如一群上街的示威者,是放棄民主嗎?
佢哋真係未進化的民族

個肥佬 反華反上腦 

本文可能虛構,如有雷同實屬巧合; 所載資料不構成招攬、要約或建議。超連結只供網址參考請勿點擊。勿對號入座。
自己有理咪去WTO投訴囉。中國都係咁對應美國不公平徵脫。
澳洲點解要求G7向WTO施壓?

引用:
原帖由 holaben 於 2021-6-11 06:42 AM 發表

澳大利亞遲早變成台灣一樣,變得又窮又破,遲早的事
澳大利亞這個總理好有問題,心理上更嚴重,把整個澳洲搞挎了!

引用:
原帖由 阿乜水 於 2021-6-10 07:35 PM 發表

我淨係幫趁惠康, 唔再幫趁百佳, 咁百佳就先話要打7我, 跟住仲要去幾個政府部門告9我?
百佳仲要向惠康(美國)告狀,實情係惠康搶咗佢啲生意

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-6-10 07:42 PM 發表

講咁耐點解屎眼聯盟唔幫襯自己友?
屎眼聯盟最大粒屎眼係美國,有三億人口嘅市場。可惜美國自己都有龍蝦同紅酒出產,點同澳洲買?

G7:求咩助?我地已經都打壓緊啦,係你唔好彩得你一個既貿易俾中國食住,我地都一樣繼續打壓繼續同中國做貿易啦。

身在漢奸之城,心感疲累。
引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-6-10 07:21 PM 發表

當果個是省長
唔怪之得求其搵男人做拜拜登~就當是拜登
人哋簽名出嚟嘅都唔同啦~
Peter 仔,你啲嘢成日都係語無倫次咁,其實你係咪有情緒病?定精神分裂?如果有病,去睇下醫生好,唔好由朝到晚守住個鍵盤,上香討刷存在感😫

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]