• 瀏覽: 21,937
  • 回覆: 221
  • 追帖: 1
搵唔到食就下氣啲啦柒頭!

熱賣及精選
等世貿出手,澳洲企業已經執晒笠

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-6-11 07:23 AM 發表

等世貿出手,澳洲企業已經執晒笠
根本就係一件正常唔買嘅事件

01新聞頭條真係好誤導. 澳洲幾時有「求助」呀. 咁中國外交官之前去蘇聯係咪又係「求助」?

引用:
原帖由 後天強勁的蝦仁2 於 2021-6-11 07:28 AM 發表

01新聞頭條真係好誤導. 澳洲幾時有「求助」呀. 咁中國外交官之前去蘇聯係咪又係「求助」?
乜今時今日仲有蘇聯咩

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-6-10 07:21 PM 發表

當果個是省長
唔怪之得求其搵男人做拜拜登~就當是拜登
人哋簽名出嚟嘅都唔同啦~
係你有讀寫障礙定係我有問題?為什麼我不明白你想表達什麼?

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-6-11 07:31 AM 發表

乜今時今日仲有蘇聯咩
中國解體左後相信好多人會繼續用「中國」這個名字.

森Sir隻痛腳一定俾老尾揸住

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-6-10 07:13 PM 發表

中澳關係持續緊張,澳洲總理莫里森(Scott Morrison)求助七國集團(G7)和世界貿易組織(WTO)對抗中國,遭省長警告將成最大輸家。據美國彭博社報

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210519/471705072036745216482673.jpeg/rUKGqqcKraoh3l2fW1Llm_9cLZ6etlRHu1HSJ7tR0ic?v=w1280r16_9
好少美狗做狗做到出面,澳州好可悲

唔同你做生意,咪唔洗對抗囉!

引用:
原帖由 K2020 於 2021-6-10 20:16 發表

我都留意佢好耐, 講野完全唔通, 懷疑係精神病好重個隻
腦中風徵兆

綠螘新醅酒 紅泥小火爐
晚來天欲雪 能飲一杯無
引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-6-10 07:13 PM 發表

中澳關係持續緊張,澳洲總理莫里森(Scott Morrison)求助七國集團(G7)和世界貿易組織(WTO)對抗中國,遭省長警告將成最大輸家。據美國彭博社報

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210519/471705072036745216482673.jpeg/rUKGqqcKraoh3l2fW1Llm_9cLZ6etlRHu1HSJ7tR0ic?v=w1280r16_9
西方又要對抗,又想做生意要錢

先斬袋鼠

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-6-10 07:17 PM 發表

求G7同澳洲做生意咪得囉,唔使同中國對抗喎,無生意往來自然無衝突
老美G7歐豬食曬澳土著的份額,喺唔會多謝蠢隊友!何況跟本沒資格做隊友,比不上印度、呆灣的存在價值!

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-6-10 07:21 PM 發表

歐澳對中國嘅行為,根本只是為咗捍衛美國自身利益及霸權,對自己國家毫無好處,反而損失龎大。而美國卻從中蠶食原本歐澳利益🤭🤭🤭
全世界都睇得出包括加拿大果個總統做d嘢對自己國家一樣冇好處只有壞處,問題黎喇係人都睇得出咁點解兩個領導人都仲要聽美國點呢?我就覺得依兩條友應該有好多黑材料係cia手上只要唔聽話美國一爆佢地大鑊足以毀掉佢地政治生涯甚至人生

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]