• 瀏覽: 15,506
  • 回覆: 187
+21
快L啲去揾美狗為美肺賠命啦屌!

die die die

乜台蛙唔係防疫先鋒 又乜乜模範生 又世衛都要比個Like, 乜係假架?

引用:
原帖由 lrr174 於 2021-6-10 05:38 PM 發表

With Fat Choi, no can help
The Liberation Army can help Taiwan

都唔知話台灣人天真好騙,定係騙子滿地趴趴走......

又隱形缺氧,又快樂缺氧,cls

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2021-6-10 05:09 PM 發表

講真,台灣疫情已完全失控
快逃!
你睇曱甴老抽王仆街都要返黎就知啦😂😂😂

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-6-10 04:59 PM 發表
😢可憐的醫護~~
這個毒源一定會稍遲後被抓出來公開嚴懲
你咁撚用心想講病毒嚟自中國喺香討講有撚用咩🤭
飛去英美搵笪多人嘅地方指住自己大嗌病毒來自中國咁先夠勁㗎嘛🤗

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-6-10 04:59 PM 發表
😢可憐的醫護~~
這個毒源一定會稍遲後被抓出來公開嚴懲
萬華病毒。。

打咗AZ疫苗十四天,中咗招仲要釘,雖然疫苗未必百分百可以免中招,但係中招死咗即是疫苗無效,科興就可以免重症免死亡,連西媒都承認。

呆灣人民選錯垃圾不緊要,蔡婆有無說給呆灣人民知,選她是快樂的選擇
選錯人可以改變,呆灣叫蔡婆下台吧!謀財害命,回家等=安排收屍

附件

10_1.jpg(130.45 KB)

11.jpg(243.18 KB)

12.jpg(311.04 KB)

13_3.jpg(124.11 KB)

13_4.jpg(106.5 KB)

1410.jpg(258.02 KB)

1411.jpg(319.49 KB)

1412.jpg(327.54 KB)

1413.jpg(287.9 KB)

2038.jpg(96.62 KB)

2039.jpg(96 KB)

802_1.jpg(210.14 KB)

802.jpg(230.28 KB)

基本上, 台灣騙子島的疫情已經全面在島上擴散了... 每日檢測人數太少, 根本反映不到真實的數字和嚴重性... 台灣騙子島的醫療系統好快就會頂唔住, 到時又會再次出現醫護人員外逃的情況啊...

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2021-6-10 05:14 PM 發表

已經是印度2.0了
未有咁嚴重吧?

台灣人吾使可憐及同情,真正抵九死,所謂民主選舉選出個濕九政府,依家情況同印度難兄難弟

菜豬頭填命

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]