• 瀏覽: 12,721
  • 回覆: 187
天滅呆灣

熱賣及精選
引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-6-10 04:59 PM 發表

😢可憐的醫護~~
這個毒源一定會稍遲後被抓出來公開嚴懲
呆蛙狗點捉尾腳主人呢?

引用:
原帖由 $navyseals 於 2021-6-10 05:59 PM 發表

尋日有台灣人係香港話實際50萬人確診,5萬人死
係呀。500萬人中。100萬人死

死者隱形缺氧,快樂缺氧

全部與政府無關係咪

早2星期打, 可能已有免疫力唔使死

我必須強調, 社會唔需要暴徒!
#暴徒不是示威者, 更不是市民

"民主"只係西方國家整出嚟等你地自相殘殺既工具, 背後目的係渾水摸魚, "民主"根本從來唔係香港核心價值
引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-6-10 04:54 PM 發表

台灣死亡案例不斷增加,中央流行疫情指揮中心近期公布的死亡案例都是「二位數」,台大醫院昨收治一位到院前死亡患者,確定感染新冠肺炎。經查該名死

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210610/479701896718716928987635.jpeg/Nzm-lLxC43E8_QP3QNB67SCPfx_6Y1du6qRmueqkZrk

唉 ...
又係快樂缺氧...

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-6-10 04:54 PM 發表

台灣死亡案例不斷增加,中央流行疫情指揮中心近期公布的死亡案例都是「二位數」,台大醫院昨收治一位到院前死亡患者,確定感染新冠肺炎。經查該名死

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210610/479701896718716928987635.jpeg/Nzm-lLxC43E8_QP3QNB67SCPfx_6Y1du6qRmueqkZrk

唉 ...
如果呢件事發生喺香港,一定又罷工又搞事,鏟爆政府啦!

妖邪執政,無可奈何。

引用:
原帖由 天外有天slm 於 2021-6-10 17:16 發表

打阿斯利康定係台灣自製疫苗呀
內文寫左一劑AZ 阿斯理康

不要美金,只愛黃金 !!
生抽王果D咪醒目羅,鬼鬼鼠鼠返左香港,唔係講好要去感受呆灣民主自由嗎?

引用:
原帖由 $navyseals 於 2021-6-10 05:59 PM 發表

尋日有台灣人係香港話實際50萬人確診,5萬人死
所以呆蛙係抵死㗎啦,又不是文盲但偏信綠媒。由佢地啦

台灣只示範一次...隱形缺氧

好心呆灣唔好自欺欺人,作埋垃圾用詞洗腦,實實在在將事實報道,根本醫療物資唔夠,又犧牲醫護人員,民進黨就自肥,食血饅頭。民主萬歲

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2021-6-10 05:56 PM 發表

你咁講,盜文賊點落台?
黃秋生就叻仔
一唔對路就雞咁腳咁閃先

地球...... 麻 麻 地 !!
隱形缺氧

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]