• 瀏覽: 58,205
  • 回覆: 242
  • 追帖: 1
+23
引用:
原帖由 9big 於 2021-6-10 02:16 PM 發表
台灣的新冠肺炎疫情持續,中央流行疫情指揮中心今日(10日)召開記者會,宣布共新增263宗本土個案,新增28宗死亡個案。另增3宗境外輸入個案。台灣

每日都 二百幾 幾時清零阿

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/636478?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
死亡個案二十幾單,確診只公佈得二百幾單?!
仲要唔擴大檢測,其實台灣政府有沒當台灣的人係人。

定仍只係睇到他們手中的選票?!

引用:
原帖由 eleven1a 於 2021-6-10 02:18 PM 發表
唉!台灣呢啲領導人!全世界都減少打阿斯利康!台灣人民就要硬打,好可憐。「匪夷所思」校正回歸?台灣人民甘願被民進黨1450欺騙,無奈。好可憐。做美帝犬!演繹「虛偽」得淋漓盡致!名不虛傳。 蔡省長!社會俾妳哋破壞既程度!妳哋坐成世監,都償還唔到俾人民!等天收。祝願國家災情同疫情盡快消失.... 生活回覆正常,國泰民安!辛苦你們。加油
我估阿斯利康都安全過台灣高端。咩保護率達99.9%,揾鬼信!
淨係確診數字及死亡數字已經造假啦!

引用:
原帖由 9big 於 2021-6-10 02:16 PM 發表
台灣的新冠肺炎疫情持續,中央流行疫情指揮中心今日(10日)召開記者會,宣布共新增263宗本土個案,新增28宗死亡個案。另增3宗境外輸入個案。台灣

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/636478?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
唔好話感疫人數、
如果死亡人數清零、
我就俾個叻呢個政府啦🥱

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2021-6-10 07:35 PM 發表

無左校正回歸少左成半😎睇情況歸零指日可待🤣🤣🤣🤣🤣
遲D檢測減半,清零指日可待

台灣綠政府真的是 草菅人命

垃圾政府

好少啫,不檢測咪確診囉。示範只能做一次

引用:
原帖由 少洛 於 2021-6-10 04:05 PM 發表

仲講埋2017,2018,2019肺炎死亡數,好清晰
台灣人都覺得可疑...大家自己分析
但投票俾蔡英文嗰啲依然自欺欺人

引用:
原帖由 少洛 於 2021-6-10 04:05 PM 發表

仲講埋2017,2018,2019肺炎死亡數,好清晰
台灣人都覺得可疑...大家自己分析
而且數據有分開肺炎同流感死亡
每年流感死亡數字好少
加上2020大多數人持續戴口罩
非新冠肺炎死亡唔應該會大增反而應該下跌
但大多數台灣人都重係自欺欺人
接受唔到自己選咗班詐騙犯而自發封口

引用:

新聞來源連結:
樓主指清零是否指呆灣人口?

引用:
原帖由 eleven1a 於 2021-6-10 02:18 PM 發表
唉!台灣呢啲領導人!全世界都減少打阿斯利康!台灣人民就要硬打,好可憐。「匪夷所思」校正回歸?台灣人民甘願被民進黨1450欺騙,無奈。好可憐。做美帝犬!演繹「虛偽」得淋漓盡致!名不虛傳。 蔡省長!社會俾妳哋破壞既程度!妳哋坐成世監,都償還唔到俾人民!等天收。祝願國家災情同疫情盡快消失.... 生活回覆正常,國泰民安!辛苦你們。加油
蔡婆:話知你死。
軍演多次武統時如何走佬。

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2021-6-10 02:29 PM 發表

28人死
但就只有263人確診?
條數假L到呢,,,,
成個幾星期日日死亡數係確診嘅10%,係人都知假啦,根本就係檢測唔夠,用死亡率平均大約1%左右,台灣應該日日有二千人確診。

呆灣 日日都檢測200幾人

原來唔覺唔覺,台灣省新冠感染及死亡數字,已經超越咗香港!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]