• 瀏覽: 15,011
  • 回覆: 245
正呀

熱賣及精選
咁個經理無講錯

[/url]
以為出口冇事, 結果都係走唔甩

公義得到彰顯

引用:
原帖由 一風堂 於 2021-6-10 09:39 AM 發表

辱警罪必須立入法例中
入到去又有獄警..........................

d 曱甴真係好L低能!
按黑豬果d 都一L 9 樣~ haha~

引用:
原帖由 柒柒柒個陸 於 2021-6-10 09:00 AM 發表

【on.cc東網專訊】一名資訊科技經理被指在前年11月11日「三罷」當日,辱罵正在清除路障的防暴警員「死黑警、成世執垃圾」,並煽動途人包圍警員。他被控告在公眾地方作出喧嘩行為罪,早前在東區裁判法院受審,至今日(9日)被裁判官鄭紀航裁定罪成。裁判官下令案件押後至6

今次又要勞煩小鳳姐啦

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/經理罵警5分鐘被控喧嘩-官信警供詞判罪成-104337043.html
人生更精彩

引用:
原帖由 sylm01 於 2021-6-10 09:22 AM 發表

上訴囉, 反正要比錢律師賺. 但自己就蝕哂 
睇下刑罰係乜 ? 唔使坐或者短時間就硬食算數 ..

上訴 . 有機會加刑 ..

尤其係依家既時間浪急飛高 ....

支持!

引用:
原帖由 fcw99 於 2021-6-10 10:17 AM 發表

呢d鬼鼠區係多d
果次去柴灣,沿途 d 地磚比曱甴掘 L 起晒

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
唔幫手清理仲閙人,呢d人渣衰到咁! 

引用:
原帖由 miumiujorden 於 2021-6-10 09:17 AM 發表

入到去你就知錯. 
曱甴唔認就冇錯

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
呢條人渣暴徒仲死不悔改,重判啦!

出口傷人 5分鐘, 相當於襲警 掋死

引用:
原帖由 柒柒柒個陸 於 2021-6-10 09:00 AM 發表

【on.cc東網專訊】一名資訊科技經理被指在前年11月11日「三罷」當日,辱罵正在清除路障的防暴警員「死黑警、成世執垃圾」,並煽動途人包圍警員。他被控告在公眾地方作出喧嘩行為罪,早前在東區裁判法院受審,至今日(9日)被裁判官鄭紀航裁定罪成。裁判官下令案件押後至6

今次又要勞煩小鳳姐啦

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/經理罵警5分鐘被控喧嘩-官信警供詞判罪成-104337043.html
中晒毒🦠,妄想症發作,呢兩句係啲keyboard warrior👹️成日係網上打啲文宣

被告聲稱防暴警說過「阿Sir做嘢唔X使你教」「出嚟搞事,依家就拉X你」,但裁判官不相信警員會在眾目睽睽下會如此斗膽說出這些說話。總括而言,法庭拒絕信納被告的版本為事實,相反控方已在毫無合理疑點下證明所有控罪元素,因此裁定被告罪成。

🥜者清,局者迷🗨( ̄Д ̄)y🚬  克爾來福👩‍⚕️💉💉💪
✌️
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]