• 瀏覽: 2,541
  • 回覆: 51
+2
真係有心就返黎探佢囉,一定會全力幫你爭取同倉,等你地可以完成倉柢之約

引用:
原帖由 海灣捉高峰 於 2021-6-10 06:43 AM 發表
智峯真係有心,嘆住紅酒,住緊洋樓,都仲識出黎抽抽水,抵你又有課金收!當日無通知埋尹爸爸一齊走既決定好正確!唔係今日就無得幫伊爸爸賣慘!喂喂喂YC快捐錢呀
慶生食完大餐,晚上開住冷氣同老婆砌番鑊!

尹國駒??

兩隻死黑暴漢奸

呢個弱智仔係度貓哭老鼠呀.??

擦存在感,留番澳洲種車厘子啦

嘩....啲風涼話凍過北極呀
夏天唔使開冷氣呀弱智峯
淨係講風涼話都夠凍

真係死剩把口

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-6-10 05:31 AM 發表
【明報專訊】立法會前議員尹兆堅同許智峯分別喺6月7日同8日生日,但今年過生日嘅地點截然不同。阿峯目前流亡澳洲,前日喺異地度過39歲生辰,話最開心收到女兒親手畫嘅生日卡,但當諗起喺香港嘅戰友,難免感到心酸,「有多少個獄中過生日的爸爸,不能如此緊抱女兒的手?」阿尹早前喺獄中過生日,兩個仔女要去探監為爸爸慶生。

https://fs.mingpao.com/image/mingpao_logo_200.png ...
我會照顧好阿嫂同你嗰女㗎啦!

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-6-10 06:37 AM 發表
12414566 齊上齊落昆儍仔走佬著草跑第一……手足撐著呀…
佢哋一家一齊享受外國民主自由,別人就一齊人生精彩坐監。呢種齊上齊落嘛。

弱智瘋個心笑緊你班犯狗戇鳩!

呢D人渣有事先走不負責任,今日還有顏面說話,仲要大講風涼說話!唔知幾位過氣立會議員在監裏有乜感受呢?

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-6-10 05:31 AM 發表
【明報專訊】立法會前議員尹兆堅同許智峯分別喺6月7日同8日生日,但今年過生日嘅地點截然不同。阿峯目前流亡澳洲,前日喺異地度過39歲生辰,話最開心收到女兒親手畫嘅生日卡,但當諗起喺香港嘅戰友,難免感到心酸,「有多少個獄中過生日的爸爸,不能如此緊抱女兒的手?」阿尹早前喺獄中過生日,兩個仔女要去探監為爸爸慶生。

https://fs.mingpao.com/image/mingpao_logo_200.png ...
貓哭老鼠

離棄手足,仲扮關心手足,漢奸無恥。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-6-10 06:37 AM 發表
12414566 齊上齊落昆儍仔走佬著草跑第一……手足撐著呀…
幅圖真係超正!峯峯風流快活,手足抵死。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]