• 瀏覽: 4,792
  • 回覆: 86
英國倫敦1名警察今天認罪綁架性侵殺害一名女子,引起全國震怒,呼籲正視女性人身安全。 33歲女子艾佛瑞德(Sarah Everard)3月3日在倫敦南部克拉珀姆(Clapham)區走路返家途中失蹤,引起各界關注,呼籲警方要加強夜間巡邏,並且要求當局動用更多預算來確保女性在街頭的...

作反!!!!!!!!!!!!!
毒果新聞居然話大陰蒂割係君子之國牠們尊貴嘅警察點會強姦殺人?

新聞來源連結:
https://tw.appledaily.com/international/20210608/CRVZYTUHTNHZXKYQSCI3TM3AQE/

熱賣及精選
好靚女,難怪倫敦警察忍唔住

香港曱甴,時代垃圾。

當年開膛手傑克都懷疑係大陰嘅尊貴人士做嘅

英國黑警無法無天, BNO乞兒們祝好運

引用:
原帖由 Newpopcorn4 於 2021-6-9 05:40 PM 發表

打死曱甴唔算犯法

大陰蒂國既黑警

香港果班隔幾日就有性醜聞 VS 倫敦1單

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-6-9 05:42 PM 發表

打死曱甴唔算犯法
我好矛盾, 打曱甴自然係好, 但我又想睇D BNO乞兒折墮揸兜

毒果甘大瞻? 狗主呵。

知足常樂
引用:
原帖由 S.Boo 於 2021-6-9 05:43 PM 發表

強姦殺人 vs 摸下屁股? 你都算係高尚

引用:
原帖由 Newpopcorn4 於 2021-6-9 05:40 PM 發表

呢啲人生路不熟,被消失都唔會有人理

班曱甴幻想香港警察做既野,倫敦警察做齊

香港曱甴,時代垃圾。

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-6-9 05:45 PM 發表

呢啲人生路不熟,被消失都唔會有人理

班曱甴幻想香港警察做既野,倫敦警察做齊
華人係英美賤過地底泥.
真人真事, 我朋友係boston開車房,有日佢伙記返工見佢俾賊殺左, 等驗屍等半年, 警方話未驗完未知有冇刑事成份未開得工查. DKLM, 一刀插死周地血都話唔知有冇刑事成份? 如果死個白人即日就拉到人喇冚家鈴

引用:
原帖由 S.Boo 於 2021-6-9 05:43 PM 發表

你又知英國只有一單?

這裏是中國土地,英國新聞也只會是大新聞才會報,小事是不會報的。
用數量做比較,智商真的有點......

比較只可以用嚴重程度,以及必需是差不多時期發生的。

下次係英國發現就係黃屍曱甴

蠅國警察
點殺人都係白警黎

錢就會繼續黎~~~錢係會繼續黎~~~
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]