• 瀏覽: 36,146
  • 回覆: 400
  • 追帖: 1
+6
問佢攞番肖像權費,1 張相 1皮

引用:
原帖由 apmichael 於 2021-6-9 11:31 AM 發表
港女你做咩偷拍人
仲要上載上網。

勇敢個屁,罷明係想私了既曱甴,正常人應該係立即報警,而唔係要求對方刪相了事。

kong女做乜出街扮大支嘢   仲要坐地鐵

明拍至真!

引用:
原帖由 siuroy123 於 2021-6-9 10:19 AM 發表
突然被陌生人偷拍,相信任誰都會覺得不自在。有港女表示,某晚與朋友一同乘搭港鐵,發現坐對面的一名男子疑似以手機偷拍他們,遂上前制止並要求刪去照片,但對方竟詐傻扮懵、未有理會!

該名女網民在社交媒體Facebook群組「真.屯門友」發文,指事發當晚約11時10分,她與幾名女友人乘搭港鐵西鐵線往屯門方向,當時車廂內乘客不多,對面坐著一名戴眼鏡的黑衣男子。期間,該名男子突然舉起手機疑似偷拍她們,但他 ...
可以自己遮面側避!
唔好擺晒post比人影完先追究!!!

" 港女要求刪相 !! 大家小心!! " ...... 

痴漢港女

on9

人人都係記者人人都有知情權唔比人影相,
咁樣打壓新聞自由記協唔出句聲?

引用:
原帖由 victorkc 於 2021-6-9 11:57 AM 發表
勇敢個屁,罷明係想私了既曱甴,正常人應該係立即報警,而唔係要求對方刪相了事。
老實講, 可能真係偷拍 , 但亦冇權查人地手機 (除非又咩 "第五權" ) ....
報警  除非 好 firm 否則o徒大家時間,
最好搵 地鐵職員 做第三者見證, 有偷拍 報警/道歉,  冇偷拍 道歉

引用:
原帖由 kof2002um 於 2021-6-9 10:50 AM 發表
可惜係光頭大叔, 如果係靚仔偷拍, 我諗情況就唔一樣!
即刻自對兩杯扮醉

引用:
原帖由 siuroy123 於 2021-6-9 10:19 AM 發表
突然被陌生人偷拍,相信任誰都會覺得不自在。有港女表示,某晚與朋友一同乘搭港鐵,發現坐對面的一名男子疑似以手機偷拍他們,遂上前制止並要求刪去照片,但對方竟詐傻扮懵、未有理會!

該名女網民在社交媒體Facebook群組「真.屯門友」發文,指事發當晚約11時10分,她與幾名女友人乘搭港鐵西鐵線往屯門方向,當時車廂內乘客不多,對面坐著一名戴眼鏡的黑衣男子。期間,該名男子突然舉起手機疑似偷拍她們,但他 ...
重點係個個戴晒口罩,有乜好影?

會否這位樓主心裡有鬼才會叫對方刪相~~~~

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-6-9 10:50 AM 發表
咁仲係偷拍??
明拍

不過諗起呢條優秀嘅港人會攞住啲相打飛G,真係有夠佩服。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]