• 瀏覽: 9,835
  • 回覆: 126
+8
法輪功有這些大護法,禁不到原因,大家明點解啦!

早就要禁啦

取締發輪神經絕對正確!

引用:
原帖由 nicekate 於 2021-6-9 11:25 發表

聽講可以係空中浮游,刀槍不入!最最最重要係個「輪」!
廢卵是群交集中營
特別多臭西女基民

引用:
原帖由 Qqoobbaa3333 於 2021-6-9 08:07 AM 發表
中共建黨一百周年兼港區國安法實施一周年,今年的7月,氣氛格外森嚴,除了支聯會六四集會成為禁區,其他含挑戰中央意味的政治活動均一律被整肅。前

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210608/479054610846191616864071.jpeg/5gEHJe-c4zyfI8UxZB_1S8xipbZCrpem_1BDrP9QQ6w

好奇一問, ...
喺2019年時各路妖魔鬼怪都出晒嚟對市民文宣武攻,佢哋到處放火燒人、燒鋪、燒警署警車,大肆破壞想要毀滅香港。政府真係應該要呢啲賊人承擔返刑責,要對佢哋秋後算賬,一個都不能放過

引用:
原帖由 侵侵侵 於 2021-6-9 09:40 AM 發表
早十年前,知道係邪敎,就應該禁啦,

香港正苦,就係咁
正苦驚輸!
之前沒有法例可告!

引用:
原帖由 好逸惡勞 於 2021-6-9 08:26 AM 發表
早就應該禁法輪功街站啦,阻礙行人路嘛
好似係深水涉20幾年 有時想睇下 都冇睇過 大概係被迫害 不過冇乜人理佢地

啲人咪失業🤣

練咗法輪大米功,日日俾人輪大米!

引用:
原帖由 ppkokki 於 2021-6-9 11:14 AM 發表

想請教吓係邊門派師從何來

應該禁啦,早十年八載,成L日擺檔係銅鑼灣,搵件七頭瞓係張床到話活摘器官

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-6-9 01:39 PM 發表

每個組織都有起源

引用:
原帖由 ppkokki 於 2021-6-9 01:43 PM 發表

每個組織都有起源
你講得有道理

引用:
原帖由 bambi1 於 2021-6-9 08:46 AM 發表
政府一路縱容法輪功,等佢地越來越過分。佢哋根本唔係咩宗教團體,完全係政治組織去返政府。手法滋擾,仲要全部謊言歪理去呃人。
政府的不作為,已經係鼓勵緊佢地。好似政府初期唔去阻止暴動,之後就一發不可收拾。
我其實好鐘意法輪功

由其係佢地報退共產黨人數...個數字就黎仲多過中國人口,

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]