• 瀏覽: 54,625
  • 回覆: 791
  • 追帖: 3
+41
希望唔好再聽人老點走出黎拉

條路自己揀 仆街唔準喊

引用:
原帖由 yuman 於 2021-6-13 12:43 PM 發表
真心認為移民係黑暴唯一出路

去到美國或台灣當兵話唔定有機會再戰一回!
絕對認同,反正,美加白種人都不想入伍,黃皮人入伍的確一條出路。

引用:
原帖由 半頁奇羊 於 2021-6-14 12:05 AM 發表

佢哋喜歡自製人血饅頭
自由西式獻身

引用:
原帖由 金沙12少 於 2021-6-9 06:17 AM 發表
2019 王c曱甴黑暴肆虐全港市民,日日無差別放火,天天打砸搶燒,壞事做盡,殘害殘殺香港人,兇殘 程度已經超越人類極限!天有眼,王c黑暴一定有報應,等天收吧。
X2

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-6-9 05:26 AM 發表
【明報專訊】一場反修例風暴,將大批年輕人送進他們從未想像的法庭、監獄。P(化名)是其中一人,由被捕至出獄歷時逾年,其間考文憑試、升大學計劃都被打亂。協助反修例被捕青年的Project Change首創總監宋陳寶蓮慨嘆審訊程序良久,對被告而言相當困擾,舉例若被告大學未畢業,會擔心倘入獄可否完成學業,「雖有人會說要承擔法律後果,但別讓他們等這麼久吧」。

https://fs.mingpao.com/pns/20210609/s00006/4131e7d4958d938f335d082088a46c43.jpg ...
"過往P對將來感迷惘,入獄後卻自覺方向明確"
呢句又黎幫黑暴搵藉口,同陽具橋人生更精彩一樣,害死人。

被洗腦被利用完,後悔莫及!

一早叫左咪做黃絲架啦

引用:
原帖由 半頁奇羊 於 2021-6-15 12:11 AM 發表

獻頭獻血,冇佢哋,班精英點上位呢?
二打六都上位

咁快後悔?精彩人生先啱啱開始

引用:
原帖由 半頁奇羊 於 2021-6-15 01:22 PM 發表

冇辦法,有啲人喺要整死自己,幫人上位
自盡成就他人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]