• 瀏覽: 27,944
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
+33
恐怖  

島上是 毒窟

台灣已經通報300多例新冠死亡病例,一個月前大陸就想幫助同胞戰勝疫情了,結果陸委會來了一句“不必假好心”傷了大陸同胞的心。

現在疫情加重,台政客狂舔美國、日本拿一丟丟別人都不要的疫苗扭頭罵“大陸最欠缺的是人性關懷”,這特么是人說的話?
真的是,一場疫情看穿了多少虛情假意,看透了多少雙標奴!!

引用:
原帖由 無極獅子座 於 2021-6-8 10:48 PM 發表
假設佢個2.4%係真數據,反推上去就係差唔多1000人確診先得出倒呢個結論,即係佢應該報細左好多

浮尸確診,車禍確診,自殺也確診,全部都是今天的新聞🧐🧐🧐
台灣省疫情到底有多嚴重? ? ?

呆蛙滿島上下政客,醫護 都對病患騙!

檢測不是你想檢,想檢就能檢!!
有症狀都不給你檢!!

島上政客應該被 清算
這事草菅人命

引用:
原帖由 急焦失控的幻象 於 2021-6-9 12:01 AM 發表
台灣的不是中國始源病毒?
台灣的是  美國病毒與 英國病毒 印度病毒 合作變異出的 台灣病毒
超級強大

引用:
原帖由 pt1997 於 2021-6-9 12:09 AM 發表
美國曱甴同台灣曱甴都係用同一個方式,美國死幾廿萬人話自己做得好好,之後同全世界講人權
死不夠
他們都不好意思 自居為冥主 人權

引用:
原帖由 francishonlkl 於 2021-6-9 12:32 AM 發表

2.4%好似係台灣早前通報個死亡率
全球平均死亡率好似2.1幾%
但根據引述報道內文數字
截至8/6/2021
確診:11694
死亡:308
308/11694=2.63%
還有更多死者 沒有被統計進去

引用:
原帖由 公園長長採購 於 2021-6-9 01:29 AM 發表
On9 到呢,明明確疹開有病徵仲有時間救,到7日後重証醫院先收,入醫院3日後死係何其正常!班白痴究竟知唔知方艙醫院作用係咩,就係要緊密觀察病人狀況,病情轉差就爭取時間,提供最合適治療。 唔係你隻病毒株有狀況,而係因為你管理得太差,個個去到重症先醫,要幾多人力物力先夠?呆灣真係冇改錯名!
因為方艙收治輕症大陸共產黨政府的做法
冥主社會
絕對不學中國共產黨的做法!!

哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 alvinip 於 2021-6-9 03:13 AM 發表

唔會!大部份島民到呢一刻都仲係政治行先!
政治比新冠病毒還毒 台灣人死得“不明不白”

不願復制中國政策 《衛報》(The Guardian):政治極化影響台灣防疫

香港幸好把美英代理人的冥主反動派收拾了
否則香港會跟台灣一樣
政治防疫害死很多無辜港人

恐怖   

主題標籤 #新冠肺炎
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]