• 瀏覽: 5,508
  • 回覆: 62
+3
長實集團(01113.HK)、長和(00001.HK)聯同李嘉誠基金會送出總值2,000萬元的禮券大抽獎,鼓勵市民接種疫...

誠哥出手了,派二千萬

新聞來源連結:

http://www.aastocks.com/tc/stocks/news/aafn-news/NOW.1104108/2

多謝李生

咁仲有邊個大孖沙未出手?

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2021-6-8 05:35 PM 發表
長實集團(01113.HK)、長和(00001.HK)聯同李嘉誠基金會送出總值2,000萬元的禮券大抽獎,鼓勵市民接種疫...

http://plib.aastocks.com/aafnnews/image/medialib/20210225115001356_m.jpg

誠哥出手了,派二千萬

新聞來 ...
得500萬..連一房都未必買得到...

難顯首富地位...

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-6-8 05:37 PM 發表

難顯首富地位...
你唔要留比我地抽

超人都出手

引用:
原帖由 Boop-boop 於 2021-6-8 05:37 PM 發表
咁仲有邊個大孖沙未出手?
新紅雞
合和

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-6-8 05:37 PM 發表

難顯首富地位...
人出鼓油
你都要出只雞

引用:
原帖由 505249341 於 2021-6-8 05:39 PM 發表

新紅雞
合和
新紅雞唔係抽iphone 咩?日日抽抽足兩個月

有36個名額,最歪個位都袋5皮野,你都咪話唔爽

仆街[PK]超市又要大幅度加價了.

引用:
原帖由 Boop-boop 於 2021-6-8 05:41 PM 發表

新紅雞唔係抽iphone 咩?日日抽抽足兩個月
系喎
多謝提醒

話時話,若然啲大粒佬幫晒手都推唔高個接種率,咁個8婆仲會有咩賴??Maybe賴啲incentive唔夠

曱甴王算無遺策, 左手捐出二千萬元, 右手收返四千萬元.

李超人終於出手喇

好多市民希望超人加碼

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]