• 瀏覽: 12,738
  • 回覆: 84
  • 追帖: 21
引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-6-8 03:22 PM 發表
將會向新上台、續約或升級至5G服務,並在8月底前完成接種兩劑疫苗的客戶,送出包括33部iPhone 12 Pro智能手機等獎品,總值1,000萬元。

係咪升5G就有33部iphone12啊?我升啊
一部一萬33部都係33萬點計到1000萬㗎?

要參加晒都好忙喎

引用:
原帖由 hwwong 於 2021-6-8 04:22 PM 發表
越來越多抽獎活動, 獎金獎品總值已經過億了... 應該可以提升香港市民接種疫苗的興趣吧...
香港咁多富豪每個㩚條毛出嚟都唔只過億

港燦們,被寵壞的一群巨嬰

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-6-8 03:18 PM 發表

快D搵人整個一籃子福利APPS...
只要輸入電子針咭資料,就可以參與所有抽獎...
好提議

可以打又唔打果班趕去台灣受下就啱

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-6-8 04:05 PM 發表

iPhone
要幫襯3先有資格

打疫苗針

引用:
原帖由 永治 於 2021-6-8 03:06 PM 發表
為響應政府「全城起動,快打疫苗」運動,商界近日紛紛提供五花八門的誘因,務求鼓勵更多市民接種新冠疫苗!以下為大家整理不同機構及企業推出的「疫苗...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210602/share_2021060215352595528.jpg

打定唔打

打針獎勵一覽:

●英國保 ...
填表填到手軟

打吾打自己決定啦

太多了,要自己每個網站去登記嗎?應該政府將已打針的名單給各抽奬公司

會唔會有附帶條款,五百萬係要一億以上的豪宅才可用

引用:
原帖由 永治 於 8-6-2021 15:06 發表
為響應政府「全城起動,快打疫苗」運動,商界近日紛紛提供五花八門的誘因,務求鼓勵更多市民接種新冠疫苗!以下為大家整理不同機構及企業推出的「疫苗...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210602/share_2021060215352595528.jpg

打定唔打

打針獎勵一覽:

●英國保 ...
唔好登記,偷個人資料

我願意捱2汽頂晒佢

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-6-8 03:18 PM 發表

快D搵人整個一籃子福利APPS...
只要輸入電子針咭資料,就可以參與所有抽獎...
好提議

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]