• 瀏覽: 6,851
  • 回覆: 40
引用:
原帖由 FungGor1983 於 2021-6-8 01:49 PM 發表
我記得胡錫進話, 只要有軍機直接降落台灣, 就立刻解放台灣. 本人相信解放軍絕不是紙老虎, 平日對異見者很兇, 對台灣無理由腳軟.

又諗起魯迅篇"孔乙己", 胡錫進跟孔乙己挺像... 被人揭穿事實... 口中仍然念念有詞... XDDDD
如果,大陸派飛機(或者無人機)
空降一些疫苗去台北.

e隻呆灣狗政府,可以點呢?
美狗可以做d咩?
死蠢拜燈,要玩?

呆灣只係弱兵.

連監控台海共機情況的作戰室,
都已經有幾名官兵感染新冠病毒.

按目前,台灣7月,感染死亡人數會破一千.
整個台灣究竟打咩疫苗?
昨日, 一名已經接種第一針7天AZ亞斯利康醫生,都死了.

省產高端疫苗…

第六天了

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2021-6-8 01:49 PM 發表
我記得胡錫進話, 只要有軍機直接降落台灣, 就立刻解放台灣. 本人相信解放軍絕不是紙老虎, 平日對異見者很兇, 對台灣無理由腳軟.

又諗起魯迅篇"孔乙己", 胡錫進跟孔乙己挺像... 被人揭穿事實... 口中仍然念念有詞... XDDDD
075趕建中,俾D時間啦。

貼士:075登陸艦不是用來登陸香港的。

引用:
原帖由 Vetvizan 於 2021-6-8 02:26 PM 發表
你都識得講, 係由胡錫進講的, 咁胡錫進有無兵權?可唔可以調動解放軍?
你連解放軍係由邊個指揮都未搞清楚, 就學人出po?
睇黎你仲未瞓夠, 瞓多陣先啦
任佢講 對世人講有幾勁 已達發展國家條件 叫佢減排 負多些國際責任就話係發展中國家 總之winwin我贏2次

引用:

有料就明刀明槍,唔洗援助為由,
以擦邊取巧嘅形式降落軍機~
安撫黃綠人大於實在。。。。
p.s.
我只係以民間現象去分析狀況,
「依架飛機純粹比黃綠人打」,
見依個帖打得咁興奮就知安撫有效~

引用:
原帖由 Vetvizan 於 2021-6-8 02:26 PM 發表
你都識得講, 係由胡錫進講的, 咁胡錫進有無兵權?可唔可以調動解放軍?
你連解放軍係由邊個指揮都未搞清楚, 就學人出po?
睇黎你仲未瞓夠, 瞓多陣先啦
吾好浪費時間去叫醒扮暈左既豬啦

引用:

你就是一弱智,現在哪裡用解放軍,一個新冠肺炎就廢了台灣的基本功了!這個肺炎暴露了台灣這醜惡可笑的所謂民主制度屁眼!又臭又丑!可笑至極!貪污腐敗根本治不了,一幫台蛙排隊投票,投完票就等誰上台再次搜刮民脂民膏!投誰都解決不了問題!貪污犯趴趴走,后上來的一個比一個貪污得更厲害、更高級!高級到不需要貪污直接在股市拿錢走人!疫苗還沒買到,錢卻花沒了!?由于都是黑社會,在台灣就沒什么白不白社會!所以打砸灣派出所大家笑一笑,就當沒事,彼此彼此吧!大陸因疫情追責官員3000多人,台灣準備了一年半防疫,死了一個又一個,就是沒人需要負責!一樓這傻逼會說民主監督,操,這就是更大的笑話!被閹割了的國民黨,自己都搞不清該是男的還是女的,被1450忽悠瘸了!蔡污婆上來第一個按死的小強就是那個監督的!民意都可以洗腦操控何談監督?還記得那個陳氏終:“全世界都要向台灣學習”哈哈哈!所以不用解放軍台灣自己就把自己玩殘了!年底台灣有可能變殭屍島!!??人吃人!!哈哈哈,台灣已經變成2300萬人體實驗基地!現在解放軍的飛行員都不願意飛台灣,到台灣飛機直接喊:“你離我遠點,別把新冠肺炎傳過來”

第七天了

引用:

你其實未醒,只是在夢遊。安心瞓啦,到你清醒先再慢慢看這世界。唔急!

鍵盤翻頁
左右