• 瀏覽: 9,139
  • 回覆: 88
+2
曱甴又犯法

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-6-8 08:20 PM 發表

香港閉關太耐, 社會問題開始湧現!
封關唔係犯法藉口

點解唔坐住色魔個頭🥺

靚女真係好慘,搭巴士瞓覺,都唔可以

引用:
原帖由 green2016 於 2021-6-8 12:45 PM 發表
警方拘捕一名32歲男子,涉嫌日前在巴士非禮一名女子及傷人,案中一名50歲休班女警長嚴重受傷。 西區警區刑事總督察侯禮文表示,事發上星期五晚8時半,一名女子乘搭城巴7號線,由中環往石排灣。在巴士上層閉目休息期間,感到有人從後伸手多次觸碰其胸部右側,於是轉身與一名男子理論。當時在車上的一名休班女警長上前...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1594829_1_L_20210608123928.jpg
希望香港多啲人遇事幫手

祝女警早日康復

引用:
原帖由 win2win 於 2021-6-8 01:27 PM 發表

閉目休息期間,感到有人從後伸手多次觸碰其胸部右側

閉目 + 感覺
希望你老婆老母女兒
明日君體也相同

曱甴

先入臭格瞓幾日焗吓冷氣先

引用:
原帖由 joekjen 於 2021-6-8 01:23 PM 發表
邊位ching咁緊火
為了黃色事業!為了黃色經濟!波不能不揸。

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-6-8 02:15 PM 發表
但願個女警早日康復~
你依加唔Hi草咪好囉

引用:
原帖由 green2016 於 2021-6-8 12:45 PM 發表
警方拘捕一名32歲男子,涉嫌日前在巴士非禮一名女子及傷人,案中一名50歲休班女警長嚴重受傷。 西區警區刑事總督察侯禮文表示,事發上星期五晚8時半,一名女子乘搭城巴7號線,由中環往石排灣。在巴士上層閉目休息期間,感到有人從後伸手多次觸碰其胸部右側,於是轉身與一名男子理論。當時在車上的一名休班女警長上前...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1594829_1_L_20210608123928.jpg
請問襲擊休班警係咪都算襲警呢

連一個單拖休班女警都咁英勇
難怪曱甴聞風喪膽

無順手非禮埋個女警才逃走

引用:
原帖由 雨中灰達人 於 2021-6-8 02:10 PM 發表
好心去叫雞啦
可能封左關,無新血

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]