• 瀏覽: 6,320
  • 回覆: 113
當年媽叉梁振英最凶狠的人,今日幡然醒悟。
估計梁不會參選,他應該是高高在上的幕後主持人。由何柱國出馬吧!

雙劍合璧來
香城大局開
新招新景象
逐步逐高台
兩會民生重
全心施政裁
大灣連一氣
帶路接寰迴

熱賣及精選
引用:
原帖由 神經箭 於 2021-6-8 11:20 AM 發表

當年媽叉梁振英最凶狠的人,今日幡然醒悟。
估計梁不會參選,他應該是高高在上的幕後主持人。由何國柱出馬吧!

雙劍合璧來
香城大局開
新招新景象
逐步逐高台
兩會民生重
全心施政裁
大灣連一氣
帶路接寰迴
又再商人治港?
https://www.hk01.com/政情/598040/何柱國向林鄭下戰書-表態考慮選特首-唔係為贏-想同佢辯論

幸運精蟲,唔係佢亞爺?啥也不是。不值一提。

冇玩啦,呢條粉皮排隊都未輪到距啦。

天行健 地勢坤
君子
自強不息
厚德載物
克己復禮
天下歸仁
何國柱把香港的困境全算到林鄭頭上踩到盡,即係連從黑暴時期撐足林鄭二年的習總一起鬧「俾個咁嘅女人坐咁耐仲唔換人」。

直線國國王雖然見識有限不知何謂平面立體, 但只要在自己的國度開心過活每一天, 此生足矣.
鬧前任不是一個很好的競選策略,特別在中國還有香港

中央是需要一個能做事的,不是需要一個找麻煩找問題的

問題誰不會提?關鍵是你有沒有能力解決,中共不是外國選民,罵完了,開心了,解氣了,就選你

算吧啦佢

設計第一,品牌第二,內涵第三

反同性戀,反福利主義
搵唐英年做仲好

我同大家睇法唔同
何國柱適唔適合係另一回事
佢政協常委身分,同CY有政協副主委一樣
佢地會出黎想要挑戰特首呢個位置
多少收到風,阿爺要唔要換人
如果連咁簡單政治智慧都冇,就出黎批評得咁重手
政協白做? 點同中央打交道?
我推論,林鄭一定會走
只是誰去接,或者已經內定,中央未係時候表態
又或者真係未定,手上有幾個人選參考
現在係人人有機會,個個冇把握
出黎爭總好過坐係度等運到

中央治港。

引用:
原帖由 閒人清風 於 2021-6-8 11:58 發表

幸運精蟲,唔係佢亞爺?啥也不是。不值一提。
英雄莫問出處。貪佢衝得。

引用:
原帖由 直線國國王 於 2021-6-8 14:01 發表

何國柱把香港的困境全算到林鄭頭上踩到盡,即係連從黑暴時期撐足林鄭二年的習總一起鬧「俾個咁嘅女人坐咁耐仲唔換人」。
香港大聲等于有道理。

引用:
原帖由 nikonlee 於 2021-6-8 14:05 發表

鬧前任不是一個很好的競選策略,特別在中國還有香港

中央是需要一個能做事的,不是需要一個找麻煩找問題的

問題誰不會提?關鍵是你有沒有能力解決,中共不是外國選民,罵完了,開心了,解氣了,就選你
此後是中央治港,邊個做差不多。何勝在好火;鬧爆搞嘢果的。

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-6-8 04:15 PM 發表

中央治港。
何生向想移民的人投下定心丸, 勸戒不要急著移民, 真係大整蠱
要移民的人都係不服中共統治, 他叫人唔好走, 對中央, 對良民和對他們自己三方面都沒有好處。

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-6-8 04:19 PM 發表

香港大聲等于有道理。
你認為中央會繼續這種風氣嗎?起碼我不認為。

直線國國王雖然見識有限不知何謂平面立體, 但只要在自己的國度開心過活每一天, 此生足矣.
主題標籤 #梁振英
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]