• 瀏覽: 25,085
  • 回覆: 269
  • 追帖: 4
+22
引用:
原帖由 SiuAlvin 於 2021-6-8 09:40 AM 發表
全世界看好了,灣灣只示範一次,呆蛙如何2個月內在宇宙清零。
全島清零, 死晒果種

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-6-8 09:46 AM 發表
洗唔洗請人每日拍門點數🤔🤔
不如以後獨居的要登記
你點解唔去做志工?

死亡數字?死物都算不上

諗返之前呆娃認屎認屁歌頌有個好總統,反修例時期點恥笑香港,我而家透心涼

引用:
原帖由 等埋首副 於 2021-6-8 10:40 AM 發表
關心內地先啦,台灣關你我鬼事咩!
https://youtu.be/pmzYz-deJCk
大陸十零單就大規模做檢測,呆呆就有病死都唔為家屬檢。

條路自己簡,仆街唔好喊

引用:
原帖由 艾斯 於 2021-6-8 10:44 AM 發表

根據我理解!呆灣人到呢一刻都係政治行先!
無錯, 我有台灣同學將FB張車頭相換做多謝日笨捐疫苗, 去到呢刻都未知死
俾啲時間懲罰吓佢哋, 唔醒覺就慢慢受

Taiwan lives do not matter.

呆灣剩係想買晒啲血栓藥,死唔死人話之你

引用:
原帖由 siutatbo 於 2021-6-8 11:05 AM 發表

大陸十零單就大規模做檢測,呆呆就有病死都唔為家屬檢。
茶室死者發現仲要等多一日先收屍

中唔中無所謂啦!最重要有民主,用愛發電

引用:
原帖由 等埋首副 於 2021-6-8 10:40 AM 發表
關心內地先啦,台灣關你我鬼事咩!
https://youtu.be/pmzYz-deJCk

蔡蔡子等錢洗收5k一次,貴絕全球

引用:
原帖由 siutatbo 於 8/6/2021 09:35 發表
台灣新冠疫情升溫,台北市一名警員在Facebook發文,指日前處理一宗疑似染疫民眾在家倒斃的案件時,衞生局人員拒絕協助到場為死者檢測,明言一切交由警察及法醫處理。文章批評當局推卸責任,放任確診者不管,更心灰指「這場疫災我看不到盡頭。」                                                 

該名警員指出,上月26日接報有市民在寓所內死亡,並得悉死者早前曾出現感冒症狀,遂通報衞生局尋求協助;惟對方稱死者並非匡列對象 ...
最緊要有盲主

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]