• 瀏覽: 899,497
  • 回覆: 35
  • 追帖: 220
+919
引用:
原帖由 彩霞奔放的妹妹 於 2021-7-2 01:53 AM 發表

今日是重要日子,也是前線警察戰鬥的日子。
睇片中2位警察陣容出錯,毫無戒備狀態,完全失去警覺性。正常2人陣容站立時要做到靠近及背向,各人保持200度-250度警覺防禦視野,與行人保持一定距離才是合理的陣容。
可能太平了一段日子,勝利充分了頭腦,導致失去了警覺性!
係,就算1個人寫巡邏簿,最簡單的也要背靠牆。兩人同站,他倆站立方位一定有改善空間。

引用:
原帖由 blueyuyu 於 2021-7-2 06:51 AM 發表

朋友學佛多年,無情情同咗個天X教徒結婚,成個人變晒。🥲
我相反,老虎未識我前是基督教信徒,嫁左我幾年後俾我教壞左,一路到依家都是去拜觀音龍母天后,一早和耶和華say goodbye...XD

引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2021-7-4 02:48 PM 發表

再諗多兩諗, 維他奶會自己開舖頭? 我估係士多之類放咗維他奶招牌上去嘅機率大啲
是維他奶贊助個大招牌費咁解。至於鐵閘內容,應是小店自已安排的事。

引用:
原帖由 桑下樽前 於 2021-7-4 03:34 PM 發表

謝資訊

唔好意思
想攪清楚樣嘢
佢個招牌出咗問題?
大招牌正常。是有幅黃人噴畫在鐵閘,但應是小店自己的安排,與大招牌贊助商無關。

引用:
原帖由 hanE 於 2021-7-4 06:26 PM 發表

呢啲小店我覺得佢哋唔會主動攪閘嘅內容,周邊嘅店都係幾拾年不變嘅樣唔火燭我唸佢都唔會換閘,就當閘唔關xx奶事咁佢xx奶招牌又唔關佢事?根本唔需要為xx奶搵理由到而家冇理由老細還不知不覺吧?
佢"媽差奶"死唔死我又真係當看戲。不過略知這類飲品贊助招牌大概所以說出來遮XD

引用:
原帖由 海霖 於 2021-7-6 01:25 PM 發表

明白。
冇估到差咁多,
即大約2.5%"手續費",都幾貴吓

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]