• 瀏覽: 899,536
  • 回覆: 39
  • 追帖: 220
+919
引用:
原帖由 大橋上一人 於 2021-7-3 10:44 AM 發表

成份通告有濃濃的哭喪味,點洗都冇用。
只要不持立場,簡簡單地話 : 某某同事於昨日 XXX事件中身故,由於事件正由警方調查,將來可能涉及司法程序,希望公司各員工不要向傳媒發表意見,免被誤解為代表公司立場。至於某某同事家人,公司會盡力協助解決困難。
無一早請到呢種人才,為他奶就真的不幸啦!我都深感難過

引用:
原帖由 ffdsf 於 2021-7-3 12:42 PM 發表

遲D貨物要下架,跟大班後塵就遲喇。而家比畀緊機會佢哋自我撥亂反正。但時間唔多
唔會有機會,通晒天,知維記支持黑暴!肯定死

引用:
原帖由 nldw 於 2021-7-3 03:22 PM 發表
天降異象, 國之將亡
坐標尾國墨西哥灣

https://www.youtube.com/watch?v=AxFqY3UTa0w

有沒有可以說明一下.....

唔係呢個現象..

係消防船噴水有咩用?
驚燒干個海掛?噴緊天然氣唔係應該塞住個噴口咩?

引用:
原帖由 kane1101 於 2021-7-3 04:51 PM 發表

耶撚話佢仲有氣果下悔改就架喇
咁以前咁L多奉獻咪白俾!仆街囉

引用:
原帖由 微塵一粒 於 2021-7-3 09:44 PM 發表

我睇新聞好似話嗰個人精神有問題。。。

"男子受傷,警員將男子帶走調查,初步列作發現懷疑精神紊亂人士。"
又係精神病!都未上庭

引用:
原帖由 ho618 於 2021-7-4 08:57 AM 發表
想問下而家國內係咪多左躺平主義既年輕人??
長遠會唔會影響到國家發展呢
鬼佬叫呢D做優皮,淨係吸毒同做愛,唔會工作的!

引用:
原帖由 Moon1227 於 2021-7-5 12:05 AM 發表
以正視聽:

由71開始, 中、港風波不斷。今日更發現出現了許多不盡不實嘅假消息。

講清楚事實!

1) 滴滴並非全面下架, 只係暫時停止新用戶登記, 所以唔可以下載apps(現有用戶毫無影響)

2) 淘寶、天貓、天貓超市、拼多多, 都有維他各款飲品售賣

本人私人政治組群分析, 7月1日起, 美國係輿論戰上開始發動新一輪反擊。 呢幾日我都盡量勸身邊嘅人, 冷靜、清心、唔好 ...
舊貨都要清嘅!睇後續!

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-7-5 04:44 PM 發表
自己搞出尼,叫人地收尾

https://m.weibo.cn/1900082965/4655632789014560
阿們

引用:
原帖由 kittykatkat 於 2021-7-5 09:18 PM 發表

太多,收唔哂
香港那些唔知將來收唔收呢!希望肯收啦,否則班仆街好L慘的。

引用:
原帖由 靚c9 於 2021-7-6 10:09 PM 發表

師兄當黑暴開始時,我有D狂燥+抑鬱。

有幸與各位相會,至揾到發洩聚街地。.

馬兄第一句同我講既說話,我仍然記得
他強由他強
清風佛山崗
他橫任他橫
明月照大江
他自狠來他自惡
我自一口真氣足

我性格係好公道
我做人吾會過份
亦吾會容得下不自律既人
我日日用真身fb
同死曱甴狂片