• 瀏覽: 899,485
  • 回覆: 23
  • 追帖: 220
+919
引用:
原帖由 happyfatcats 於 2021-7-1 10:23 PM 發表
好心痛
有警察被刀傷, 新聞台直播中, 仲未知傷勢😭
希望阿sir平安大步欖過

引用:
原帖由 nikonlee 於 2021-7-2 12:48 AM 發表

19年他們以為有美國幫,可以成功,現在已經絕望,所以才...
可能咁樣就仲癲

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-7-1 11:37 PM 發表
影片
條片似係同黨影咁

引用:
原帖由 tsui123 於 2021-7-3 12:26 AM 發表

我自己認為最中立嘅字眼如係樓裡其中一位網友所講“死亡”
就咁寫銅鑼灣事件中離世咪得,只係事實陳述,並無任何情感字眼

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-7-3 09:48 AM 發表
點解尾國近來成日冧樓😱😱
嘩~係咪好多不可告人既秘密丫

引用:
原帖由 tsui123 於 2021-7-3 09:54 AM 發表

原因係👇
老人痴呆越來越嚴重

引用:
原帖由 Chilie 於 2021-7-6 06:48 PM 發表

竟然有"人"會用貪婪嚟形容不惜一切去搶救生命嘅人!為咗反中,連思想都唔係人咁品!令人腦洞大開🤯
鬼佬對應災難3寶: 鮮花,蠟燭,抱抱😏
寫呢篇文既真係人渣都唔配叫~乜嘢叫救人係貪婪既目光,唯利是圖的眼神?睇完好嬲囉,人來架??

引用:
原帖由 ckn929 於 2021-7-6 06:41 PM 發表

阿爺真係好仁慈,温水煮🐸💩得最舒服
我發現我果啲黃到pk既同事近牌好似收斂左

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-7-6 07:45 PM 發表
《天南地北》系列在時政版不經不覺二年了,2019 年 7 月 15 日乞暴剛起,整個香港局勢急轉直下,當時一大群鄉土人正圍着 Kallan 君的 《天南地北 2》取暖,由於 Kallan 君出外旅遊,而剛好《天南地北 2》蓋到頂樓,於是個人就頂硬上去代 Kallan 班,這個代班最後就變成正班了。

乞暴期間,這樓成為很多人支取力量的地方,時政版就變成傾訴版,當時版主也算隻眼開隻眼閉地由得本樓運作 ...
馬兄開心就好~好多謝你依段時間開樓比我哋啲爐友睇分析同吹水~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]