• 瀏覽: 899,296
  • 回覆: 9
  • 追帖: 220
+919
支持支持

支持有女萬事足!done

香港政府頂層換入勇士!
首要任務清理法棍法狗法援狗!

引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2021-6-25 06:29 PM 發表
何栢良咩事? 良心發現?
變色龍再不變色死路一條,好似變乖了

引用:
原帖由 kingchan75 於 2021-7-1 11:05 PM 發表

為什麼有人拍到?
片中迎面走來的女士似引開警員注意力,
男凶徒從後插警員!
而且男女衣着及年齡相約,應該也查一下!

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-7-1 11:19 PM 發表

馬後炮都要講句
警員遇襲位置真正「人潮來自四面八方」
屌竟然只係棟兩個警察

班大sir番去要規劃過策略
人手安排這個不好説!(兩個警員背向是有基本陣式互相照應)
而且凶徒可能有同黨…
女引開注意力,
男再下手插警,
拍片的向金主交差……

引用:
原帖由 神..六 於 2021-7-2 01:31 AM 發表

唔係女,係手持類似捲起竹柄國旗既呀伯吸引左呀SIR斜目注視,肥西係借他人身體遮擋逼近行凶....
佢落手果刻係怯左一怯,似乎從未過剎人既佢晌果刻潛意識地唔敢插落心肺位置而移向左較近手臂部位....

我覺得係壞左腦既黃人,類似金鐘跌瓜左果個.......

希望呀SIR平安!
第一條片中,亞sir左面,中年女人迎面走來……但是事情的發展,我應該估錯了,
凶徒插警後再自插瓜咗,宗教狂熱~~
我有親友一家信天X教:開口埋口死克景,個老豆叫個女去衝~不過吳好衝最前~~講大寫工碩士畢業~~近年我都不敢去他家拜年了
最重要呀sir平安!

引用:
原帖由 dustin 於 2021-7-2 02:14 AM 發表

佢有無叫個女做埋天使?咁嘅老豆真係唔死都無用
其實我想講:經過2014佔中,經過2019黑暴,身邊凡是信教的親友都………説不下去!天X教,基X教,我現在聽到都怕!

引用:
原帖由 zamora 於 2021-7-4 08:22 PM 發表

自從個次條黃小兵响節目同蔡康年爭辯黃黑暴力亂港發脾四, 兼且响另一個節目同另外兩個垃圾不停用粗口辱罵康年後, 大師與康年都只係响條塘虱缺值下至會大談中美政治議題, 生怕條塘虱唔開心.......個人覺得條友作為主持, 外觀欠奉都算, 响節目所講內容, 養份有限, 可能係節目開國元老, 大師至縱容佢; 你睇條友為幫暴力罪犯同唯牠奶開脫, 冷係義正嚴辭咁大聲話X大陸網友攪分化時, 大師即縮, 顧左 ...
節目監制有意集合不同顔色,擦岀火花!
乃商業行為!

佔中跟黃色家人冷戰了幾年,隅然發現天南地北,入來圍爐取暖,自己體温才得以回昇!
多謝馬兄!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]