• 瀏覽: 899,528
  • 回覆: 17
  • 追帖: 220
+919
支持馬兄

引用:
原帖由 mickyhon 於 2021-6-8 06:59 PM 發表
全歐美多國大型網站跪低。。。🤭

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210608/bkn-20210608183820944-0608_00992_001.html
根據情報,很大機會是中國的黑客所為

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-6-10 11:18 PM 發表
以後就是法律!

中華人民共和國反外國制裁法

(2021年6月10日第十三屆全國人民代表大會常務委員會第二十九次會議通過)

第一條 為了維護國家主權、安全、發展利益,保護我國公民、組織的合法權益,根據憲法,制定本法。

第二條 中華人民共和國堅持獨立自主的和平外交政策,堅持互相尊重主權和領土完整、互不侵犯、互不干涉內政、平等互利、和平共處的五項原則,維護以聯合國為核心的國際體系和以國際法為基礎 ...
馮佩奧被中國制裁之後,一句話都不敢出

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-6-10 11:31 PM 發表

佢損失慘重!
他自己已經損失慘重,還有他的家族也不能和中國公司做生意,和中國有生意來往的公司,也不敢和你家族做生意,明明可以大富大貴,被中國直接打回做中產,睡睡一下覺想起都笑醒

引用:
原帖由 Y-hk 於 2021-6-11 01:51 PM 發表

有服務自然有收費. 只要是合理價格也沒問題.
但有關的智能產品種類可能不少, 物業公司真的有能力可以負責所有維修?
會不會只是做中介, 也是要找生產商做?
物業公司當然會開多一家公司,用來外判接晒是自己屋苑所有工程

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-6-12 10:59 PM 發表
佢應該知自己講乜!

https://m.weibo.cn/2708476577/4647378575950347
蟑螂王

引用:
原帖由 細雨黑山羊 於 2021-6-16 03:54 PM 發表

上個月先至做左三個月人仔定期,只係得1.85厘
大行息率會低少少, 永隆都超過2厘

引用:
原帖由 太大星 於 2021-6-21 11:32 AM 發表

我們都需要蘋果汁
我喜歡蘋果先去皮,再用刀切成片狀,切一塊食一塊。

引用:
原帖由 YUENGIL 於 2021-6-21 04:03 PM 發表
壹傳媒集團正舉行董事會商討集團去向。外電引述黎智英顧問Mark Simon說,部分供應商想幫公司渡難關,但無法將資金存入銀行戶口

有冇正常記者問下咩係供應商
政府應該放寬銀行畀佢存入資金

引用:
原帖由 bchan77 於 2021-6-21 05:10 PM 發表

師兄嘅意思係想毒果嘅戶口俾入唔俾出?即係有得睇冇得使,你都算奸嘞!
凍結 戶口都係為咗鎖住黑錢調查啲來源 或用途, 你唔比人佢存錢入去, 變相便少咗啲調查資料, 我都係想國安多啲資料早日 完成調查啫

百年黨慶有抽獎
https://youtu.be/JpJ-51dvT58

引用:
原帖由 小市民0009 於 2021-6-26 10:01 PM 發表

中國管理好自己國土,照顧好14億人,各樣各樣事務已經好唔得閒,仲想話中國統治世界, 嫌唔夠辛苦咩

話時話,我唔識睇相架,不過呢個布林肯個樣永遠都係愁眉深鎖、十足生意失敗咁樣,一丁點自信都揾唔到 !
上次畀老虎咬完成個人荒曬

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-6-28 09:45 AM 發表
剛剛走入連登八卦八卦,反賊有一個帖文這樣說:晚晚機場大量港人移民(主要用 BNO 去腐國)知,愛國人士怎樣看?
個人好簡單回一句:忍着笑說 GOODBYE
不得不講 不得不說
心中興奮望著你講一聲 goodbye

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-7-1 11:37 PM 發表
影片
好似插咗一刀

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2021-7-3 11:59 AM 發表

張司長 : 我為官近 50年,從沒放過大假和病假。。。。
政府高層一向都唔會放病假, 除非入院做手術要幾個禮拜 才會考慮放病假, 大假只不過係 一個名稱, 每年可編定的假期, 如人手 許可 可以放一兩個月事假都冇問題.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]