• 瀏覽: 7,927
  • 回覆: 57
奧運搞唔搞的成呀

每次日本有重大決議前都會有人被自殺,上次有個行街突然心臟病tim

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-6-7 03:58 PM 發表
之後屈佢誇空幾仟億輸9晒要自殺, 掂晒
係太子站死了

引用:
原帖由 dtw 於 2021-6-7 02:21 PM 發表
日本奧委會一名高級官員,懷疑在鐵路線跳軌後死亡,警方初步推斷為自殺。 事主的現年52歲的日本奧委會會計部長森谷靖。警視廳說,當地今日上午9時半左右接報,一名男子在都營地下鐵淺草線中延站,跳向駛來的列車並遭受撞擊,他被送院後約兩小時證實死亡。 隨身證件顯示該名男子是森谷靖,警方根據現場情況,初步推斷為...

計唔掂條數呀?
定好多數要找?
死咗都冇用㗎!

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1594670-20210607.htm?spTabChangeable=0
有用嘅

被自殺啦,日本政府迫害人民,快d叫英國寫多份人權報告啦。

肯定係被強迫勞動過勞死,人權L仲唔出聲

被自殺得咁奇怪!一定有唔見得光不可告人的秘密!

會又係呆娃D優良嘢~自殺後先確診~.....

附件

自殺後先 確疹~.jpg(99.45 KB)

自殺後先 確疹~.jpg

引用:
原帖由 dontbitconned 於 2021-6-9 07:34 AM 發表

已證實

日本奧委高層跳軌自殺 疑與爆東奧黑幕有關
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20210608/bkn-20210608130526487-0608_00882_001.html

原來是被處理了

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2021-6-7 04:36 PM 發表
殤港電台撰稿用詞真係絕妙,日本奧委會有高級官員疑跳軌後死亡
2019,20年佢會報疑被推落路軌死亡。

好大壓力喎

RIP

引用:
原帖由 公園忽然 於 2021-6-9 05:48 PM 發表
奧運搞唔搞的成呀
理唔到囉, 仲之去到中招就唔會賠,
日本講到明, 預最少都有15X個參與運動者會在是次奧運會上中招,

都講明會中招架啦!!!
命係佢地, 佢地要死都理唔到咁多了

唔知今次奧運會, 會否有搏彩, 

例如第一個運動員中招係邊個國家
又可以估係邊項目會先中
又可賣佢死唔.........

不排除今次奧運重點唔係邊個攞金牌, 係猜..

其實日本仔都幾慘的, 奧運攪又死, 唔攪又死.......

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]