• 瀏覽: 1,870
  • 回覆: 12
悼念六四為國捐軀嘅人民解放軍,譴責學生黑暴組織,譴責資助暴徒嘅香港民主派,歐美政府

悼念六四為國捐軀嘅人民解放軍.....???
更該頒獎章才眞!他們合力擊敗了由外國黑手搞的顏色革命,盡力保家衛國!讓中國不會像鳥黑蘭/敍利亞......般長期分裂/動亂/生靈塗炭........

引用:
原帖由 smart889 於 2021-6-5 20:44 發表
悼念六四為國捐軀嘅人民解放軍,譴責學生黑暴組織,譴責資助暴徒嘅香港民主派,歐美政府
十分同意!悼念的同時,不忘數臭班敗類。

更加希望每年高調悼念,另願選擇為國犧牲,亦不選擇開槍自衛既英勇解放軍。

坦言集:六四謊言-陳文鴻 研究所所長

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/comm ... 0607_00832_001.html

更多勁爆猛料,請下載《東網》APP:
http://bit.ly/2w9ebqD

謊言不理清
六四惹群情
火種今當滅
香城重啟程

對,應該改變這天的定義,改變六四的圖騰

引用:
原帖由 smart889 於 2021-6-5 08:44 PM 發表
似而家咁唔講仲好啦大老
死左果班,生得果1個,生2個就
一係做"田明建"
一係切JJ,以後無得吊西
邊個係"田明建",香港人可以GOOGLE下,全世界當年睇住,5毛昆你唔到
===========
中共的意圖倫理好簡單:消滅漢族
其餘D小事中共自己都唔care,班5毛care黎做咩

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2021-6-7 09:35 PM 發表

應該為,為國捐軀嘅解放軍正名!
"田明建"點樣宣傳好???

我們中國人在此也要慶祝64,
慶祝中國挫敗西方顏色革命32周年!!

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2021-6-7 21:38 發表

香港竟然有人敢說此言!!!佩服!!!
神經箭2007年講到依家。唔覺得需要膽量。

引用:
原帖由 heyworld 於 2021-6-5 09:23 PM 發表
悼念六四為國捐軀嘅人民解放軍.....???
更該頒獎章才眞!他們合力擊敗了由外國黑手搞的顏色革命,盡力保家衛國!讓中國不會像鳥黑蘭/敍利亞......般長期分裂/動亂/生靈塗炭........

當年有,但非常低調

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]