• 瀏覽: 4,475
  • 回覆: 72
+6
香港要學習啊

但香港特首目前仍無定案

假新聞,假訊息已三十多年,香港應該要改正了!個會又妖言惑眾,騙錢三十多年,但政府卻可容忍了三十多年!在〈港區國安法〉下支聯會也應該要被取締!

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2021-6-5 04:02 PM 發表
但香港特首目前仍無定案
要等中央出手!

引用:
原帖由 tomymt 於 2021-6-5 04:14 PM 發表

要等中央出手!
其實我都唔明,特首事事都立場曖昧,下下都由中央出聲

夠晒強硬,咁先至起到作用,
顛覆,屠城,詆毀中央,
宣港獨,分裂祖國,
這一切已經係正據,拉人判重罪。

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-6-5 04:00 PM 發表

佢都坐緊監啦!仲抽佢水把L咩
還有很多馬仔在 鬧是
一個個來

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2021-6-5 04:17 PM 發表

其實我都唔明,特首事事都立場曖昧,下下都由中央出聲
香港的特首真的是 很不作為

引用:
原帖由 tomymt 於 2021-6-5 04:13 PM 發表
假新聞,假訊息已三十多年,香港應該要改正了!個會又妖言惑眾,騙錢三十多年,但政府卻可容忍了三十多年!在〈港區國安法〉下支聯會也應該要被取締!
應該被取締

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2021-6-5 11:23 AM 發表
回頭看,「六四屠城」的確是假新聞,死幾百人怎能叫屠城?只是小區範圍發生怎叫屠城?

當時可能不清楚,但事後媒體應對誇張失實標題而道歉。
64死傷人數一直都只係支聯會老吹

應該都係同太子站/爆眼女一樣做假的

引用:
原帖由 afternoon 於 2021-6-5 05:46 PM 發表

64死傷人數一直都只係支聯會老吹

應該都係同太子站/爆眼女一樣做假的

國家公佈的時候是 軍人 與 暴民 還有 無辜民眾 死亡300 多
但是有說最後數據是 500 多

但是軍人死傷慘重
被殘殺的 暴行 讓人看了震驚不已
手段殘忍

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2021-6-5 01:24 PM 發表
香江銷售點港媽和港女在半自動化機械操作,十分忙碌感有滿足。但中美巳出現新科技或軟件自動操作更快速和更數據傳送
港媽和港女is outdated and simple  minded 。消費者直接輸入指示,價格和產品即時調

今年開始以美國為標準,殺暴徒唔算屠城而是執法,專政係高效行政體,是世界最先進體制。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]