• 瀏覽: 29,724
  • 回覆: 331
+27
支聯會副主席鄒幸彤今晨(4日)被警方拘捕。今年「六四」由於《香港國安法》實施,支聯會叫停了悼念晚會,以迴避法律風險,同時...

我除咗講恭喜之外,都唔知應該講乜嘢好 。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210604/mobile/bkn-20210604080621650-0604_00822_001.html

中美正在進行混合戰爭,一切憑實力說話
不過送班曱甴入獄都嫌嘥米飯,應該修例將佢地驅逐出境,雙贏!

六四.佔中.黑暴已過萬重山
偏見又唔去尋找多方資訊,活在有心人設下一個坑,只係自己不想走出那個坑吧
https://www.youtube.com/watch?v=NyyxnVf-t0Q

做乜又係河童樣?

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-6-4 08:53 AM 發表
欲加之罪,何患無辭
真係有呢條罪喎

男定女來?

引用:
原帖由 fiogermi 於 2021-6-4 08:55 AM 發表
男定女來?
俾你問咗先

同人妖撞哂樣.

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-6-4 08:55 AM 發表

有咩
拘捕行動已證明

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-6-4 08:52 AM 發表
六四.佔中.黑暴已過萬重山
偏見又唔去尋找多方資訊,活在有心人設下一個坑,只係自己不想走出那個坑吧
資訊?

趙紫陽對學潮運動提出的對策包括勸導學生複課,對學生要疏導,展開對話,力求緩和矛盾,不可擴大矛盾,避免流血,若有打砸搶等違法行為,要依法處理。但係鄧李楊唔buy.

從來無人用野戰軍對付自己人民, 但係鄧李楊做到咗

袁木話無人死係擘大眼講大話,而中共無人更正佢

作為中共中央總書記、中央政治局常務委員、中央政治局委員、中央委員和中央軍事委員會第一副主席等職務, 趙紫楊被非法罷免.

有無辜市民學生同和平示威者被殺

引用:
原帖由 fiogermi 於 2021-6-4 08:55 AM 發表
男定女來?
要睇佢最終判去男定女監房先知真正身份.

提示: 違規內容已被屏蔽
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]