• 瀏覽: 5,372
  • 回覆: 14
+2
內地在周三(2日)新增24宗確診病例,其中本土例有15宗,均在廣東省。至於在當天新增的18宗無症狀感染者,5宗本土亦均在廣東省。據廣東省衛健委指

廣州疫情|內地新病例均在廣州再多20人染疫 番禺部分區域禁堂食

內地在周三(2日)新增24宗確診病例,其中本土例有15宗,均在廣東省。至於在當天新增的18宗無症狀感染者,5宗本土亦均在廣東省。

據廣東省衛健委指出,本土確診病例及無症狀感染者均在廣州。

無腦韭菜成撚日話超越香港,依家疫情咪俾係你地超越囉!

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時中國/633292/廣州疫情-內地新病例均在廣州再多20人染疫-番禺部分區域禁堂食

數字後面少左個0

引用:
原帖由 Newpopcorn3 於 2021-6-3 04:25 PM 發表

人地清左零成年冇本土感染, 香港成年清唔到零, 邊個超越邊個你識唔識用個屎忽計下數呀無腦黃畜?
以往幾次青島河北北京輕輕有事中國防疫專家三兩下手勢就清番零喇, 你估好似你D蠻方ONL9飼主咁死幾十萬人都束手無策咩豬閪黃畜
所以我都唔駛回呢個喪屍思想的人 ... 欣賞你的回覆!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 港人共敵777 於 2021-6-3 04:16 PM 發表
內地在周三(2日)新增24宗確診病例,其中本土例有15宗,均在廣東省。至於在當天新增的18宗無症狀感染者,5宗本土亦均在廣東省。據廣東省衛健委指

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210603/477074461485436928849213.jpeg/sMXQoxBX-HVRWImh7c70jRd2t8Sx3lwt9VviDPVb4gw

廣州 ...
唔係呀,係2億呀,滿意未?

廣州確診人數仲少過台灣死亡人數

看好了台灣,廣州只示範一次,在兩週內清零

印度變種病毒一出 大陸即刻守唔住

引用:
原帖由 _👻_ 於 2021-6-3 10:47 PM 發表
印度變種病毒一出 大陸即刻守唔住
真係無用,比印度打生化戰,中國一定GG,印度唔怕生化戰,全民感染後全民免疫

只維持1:00pm-6:00pm有限度堂食、2人一枱和全店75%入座率就得

武肺係外國開枝散葉之後終於衣錦還鄉返來源國

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]