• 瀏覽: 1,016
  • 回覆: 18
特區政府推出「全城起動快打疫苗運動」,宣布自下周四(6月10日)起,D類食肆同枱三分之二人已打針,最多12人一枱;另落實公務員可享有新冠疫苗假

送樓?送機票?送婚姻配對(送老婆?),送假期??有咩用??死左有乜用?得淡笑😰😰😰

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/周報/633155/新冠肺炎-谷針-措施需合理-莫令巧思變壞事

引用:
原帖由 Qqoobbaa3333 於 2021-6-3 12:36 PM 發表
特區政府推出「全城起動快打疫苗運動」,宣布自下周四(6月10日)起,D類食肆同枱三分之二人已打針,最多12人一枱;另落實公務員可享有新冠疫苗假

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210602/476849790383034368720186.jpeg/LHcux8GB3xuvMHI9pdRqYMuWr2aOUlQAak0U_2pNFP8

送樓? ...
打咗針就唔洗死啦!

強烈支持打左針果班人日日打,個個鐘都打針。你咁撚鍾意打自己打飽佢 唔好日日急婦mode出黎谷針,煩撚到 梗加反感

利申:身邊識既人冇一個打

引用:
原帖由 老納 於 2021-6-3 12:43 PM 發表

打咗針就唔洗死啦!
同黃屍講人話冇用

諗吓打咗疫苗通關後去邊到吃喝玩樂好過
要去海南渡假
海花島

https://youtu.be/oafvVPrZO-o

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-6-3 12:45 PM 發表
強烈支持打左針果班人日日打,個個鐘都打針。你咁撚鍾意打自己打飽佢 唔好日日急婦mode出黎谷針,煩撚到 梗加反感

護老院院友梗係唔好打針啦,其他茅事茅幹就打疫苗吧。

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-6-3 12:45 PM 發表

所以你同你身邊嘅人好易會感染肺炎而死

谷d細路打其他疫苗,又唔見話係壞事

打一針5千

針後30日內,因身體健康死亡既,直接無疑問賠償!

唔好再攪小動作喇,
今日聰明D,咪唔洗明日大愚囉~~~

引用:
原帖由 正美 於 2021-6-3 06:44 PM 發表

所以你同你身邊嘅人好易會感染肺炎而死
會唔會感染我就唔知。但一定唔會好似果幾十件針下亡魂咁死法咁柒囉

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-6-3 06:57 PM 發表

會唔會感染我就唔知。但一定唔會好似果幾十件針下亡魂咁死法咁柒囉
你同你身邊嘅人好快會覺得自己好柒,雖然我都唔想你同你身邊人染病,但唔好惹俾其他人嘛

為己為人打疫苗係正常嘅動作,贈品冇話合唔合理嘅如果你覺得唔合理嘅你可以唔要!
針就一定要打!冇嚴重疾病堅持唔肯打疫苗正躝癱,不停咁樣抹黑製造恐慌嚇怕其他會打針的人,淨係識得喺度搞搞震阻礙中國香港達成群體免疫,嗰啲死躝癱快啲躝屍趌路

政府傾到打咗針返大陸去澳門,唔洗隔離!就大把人打啦!點解咁簡單都做唔到?

係啲貪小便宜窮鬼先搶住打!結果瓜咗幾十個

引用:
原帖由 manhoxyz 於 2021-6-3 09:08 PM 發表
政府傾到打咗針返大陸去澳門,唔洗隔離!就大把人打啦!點解咁簡單都做唔到?
人地唔吊我地呀!

香港蠢人如樓主真多!
因打防疫針死機率同中六合彩頭獎差不多!
百幾萬人,3個月有其中幾十人死!
香港七百萬人,3個月死左萬幾人,其中有幾十人曾打疫苗!其餘99.5%死人冇打疫苗!
數字唔呃人!不過扮瞓既人唔會理!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]