• 瀏覽: 10,100
  • 回覆: 42
+2
陰險小人好難長期防守。
係咪應該要考慮以攻為守。

以牙還牙,幾時寄返D超勁嘅有害蟲蟲比美國佢地

美國根本上係地球上嘅毒瘤

引用:
原帖由 kapan609 於 2021-6-4 10:35 PM 發表
以牙還牙,幾時寄返D超勁嘅有害蟲蟲比美國佢地
寄大量老翻日本AV俾老美喇,淫蟲最厲害,個個美軍搶住去日本駐守

引用:
原帖由 skywalker167 於 2021-5-31 10:27 PM 發表
眾所周知,美國同 其他 歐美國家 已經好幾年 各地都收到大量來自中國的不明種子包裹
呢D種子都被證實如果成功在當地落地生根,會變成入侵物種,嚴重危害當地生態
已經被証實係某些不良台灣網商胡亂寄出一些物品換取發貨憑據.以欺騙售貨平台放款.而寄貨地點就填上大陸地區.比較真正大陸嘅發貨單,格式完全不同

引用:
原帖由 skywalker167 於 2021-5-31 10:37 PM 發表
Billy meier 好耐以前都預言過中國會在2020年發動生化戰爭
呢個是聽返youtube一條好多年前講Billy meier預言的片講的

另外中國武漢病毒實驗室 好多年前已經系nature發表論文

關於合成武漢病毒 由蝙蝠病毒製造出 透過使用人類ACE2 receptor攻擊人類的可行性
有曬論文發表在世界頂尖的科學期刊,而且都有好多篇
一步步製造出現在的武漢肺炎病毒
發愣功創作都信?傻仔嚟嘅

引用:
原帖由 skywalker167 於 2021-6-1 01:15 PM 發表

你根本不明白美國人的農業科技比中國先進好多,而且美國人的環保意識比中國好好多
美國人而家好多人採用可持續 永續農耕 儘量使用天然農耕 例如減少使用化肥同其他人造化學品例如農藥
用返大自然的共生 同 其他例如輪耕的原則 去達到大幅提高農業產量
而且不會令土壤變差 儘量減少水土流失
中國人最近幾十年大量使用化肥 農藥 同機械化農耕 以為呢D系現代化先進 同 經濟發達的象徵
卻因此而導致中 ...
傻仔,美國基本上係基因改造農業,農民要每年向萬山刀買種.因為去年嘅菓實係唔會發芽嘅! 兼且大量採用化學肥,可以講佢啲地年年種乜都得,不同只係採用不同配方啫.壞處係污染環境,猶其係地下水.同國民癌症得病率極高,唔知咁係咪你口中所講嘅先進呢?

平心而論,今時今日全世界邊個國家最想對中國發動戰爭?

諗都唔使諗,就係美國。

中國原本仲想韜光養晦多10幾年,慢慢和平崛起。

而家只有美國等唔住,搞完 Covid-19,又搞其他生化戰。

傻仔先去了解多d爛果報以外的知識先啦。

老尾非常陰毒

其實生化攻擊先係最恐怖同效率最高既戰爭手段

新冠肺炎,已經係生物暗戰,不過結果大大超出預期。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]