• 瀏覽: 1,108
  • 回覆: 16
新冠肺炎疫情未止,消息指,今日(31日)沒有新增確診個案,但有2宗初步個案,患者包括灣仔警署一名軍裝巡邏小隊的35歲男警

永不清零直到永遠

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210531/bkn-20210531133712361-0531_00822_001.html

錢就會繼續黎~~~錢係會繼續黎~~~
點解還有印度航班到港?

男警去印度菲庸party野到?

引用:
原帖由 esprithk 於 2021-5-31 04:06 PM 發表
點解還有印度航班到港?
上個月架隔離21日都唔掂…印度入境要隔離35日先比較安全

35歲染疫一般都係好快會自動好返
除非佢係又肥又有糖尿嗰啲

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-5-31 05:22 PM 發表

非常支持

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-5-31 05:07 PM 發表
慘啦 ~琴日捉阿婆果班?
阿黃婆又犯法呀?!

第5波咁快黎

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-5-31 05:22 PM 發表

高危國回港應該要隔離2個月,記得收足隔離費!

男警有冇打針?如果冇,就要紀律處分。

引用:
原帖由 phmo 於 2021-5-31 06:00 PM 發表

高危國回港應該要隔離2個月,記得收足隔離費!
佢哋自費住酒店

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021/5/31 17:22 發表

其實有一個步驟要注意. 需要再培訓檢測人員.
在"取樣"時必須要插深入些. 應該是感覺不舒服的.
如果只是普通在鼻內求其擦是無用. 必須要插入去"感覺不舒服"的來擦擦取樣才是準確.
希望加強員工培訓. 減少誤診機會

袁教授岩岩先講第四波完結

隔1日就第五波殺到,唔係呀

其實而家仲講咩清零晒L氣。。比多d誘因叫人打疫苗減低感染率就是

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]