• 瀏覽: 27,147
  • 回覆: 276
  • 追帖: 1
+20
台灣中央流行疫情指揮中心周一(31日)公布,新增347宗本土新冠肺炎確診病例,其中274宗本土病例,73宗為校正回歸個案

民主樹立堅定榜樣

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnne ... 0531_00952_001.html

開始執數

引用:
原帖由 2046jj 於 2021-5-31 02:25 PM 發表
台灣中央流行疫情指揮中心周一(31日)公布,新增347宗本土新冠肺炎確診病例,其中274宗本土病例,73宗為校正回歸個案

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210531/photo/bkn-20210531140656138-0531_00952_001_01b.jpg?20210531142056

民主樹立堅定榜樣

新聞 ...
台最年輕新冠死者未夠五歲。

乜仲未夠兩個禮拜咩?

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-5-31 02:26 PM 發表
開始到台毛唱~廣東追趕中、變種的
大陸有疫苗, 有快篩, 有方倉, 有指揮, 有效率, 果段封城
呆灣冇疫苗, 少快篩, 冇方倉, 冇指揮, 冇效率, 封城no way

今朝睇TVB, 佢都費7事講咩校正, 淨係講總數就算.

疫苗傾好未?夠唔夠病床?有冇臨時醫院?有冇足夠檢測?喂唔好淨係做病毒磚家 日日對住部電腦冇柒用架!

引用:
原帖由 阿乜水 於 2021-5-31 02:30 PM 發表
今朝睇TVB, 佢都費7事講咩校正, 淨係講總數就算.
係囉 一係話唔夠人手追加咪得囉

引用:
原帖由 2046jj 於 2021-5-31 02:30 PM 發表
疫苗傾好未?夠唔夠病床?有冇臨時醫院?有冇足夠檢測?喂唔好淨係做病毒磚家 日日對住部電腦冇柒用架!
疫情已經向下,即係高峰已過, 已冇迫切性需要購買疫苗, 可以等自己本土疫苗,8月有啦

馬上開始"超超前部署",凍肉車出動

14日到期啦, 仲未較正為0? 
模範生點呀 

引用:
原帖由 2046jj 於 2021-5-31 02:30 PM 發表
好似急簽左呆產疫苗

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-5-31 02:32 PM 發表

疫情已經向下,即係高峰已過, 已冇迫切性需要購買疫苗, 可以等自己本土疫苗,8月有啦
果然有料到 有埋先知 👍

引用:
原帖由 2046jj 於 2021-5-31 02:25 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210531/photo/bkn-20210531140656138-0531_00952_001_01b.jpg?20210531142056

民主樹立堅定榜樣

新聞 ...
台灣真係仆街到無人有,又死 15 件。

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]