• 瀏覽: 5,084
  • 回覆: 32
政府公布,昨日(29日)再多9宗接種新冠疫苗後送院個案,其中7人已經出院,2人不遵從醫生勸告自行出院。昨送院個案涉及4女

幸好無嚴重副作用報告

繼續支持打疫苗

天佑香港,祝各位師兄抽到大獎

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210530/bkn-20210530223048849-0530_00822_001.html

復必泰又贏了。

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-5-31 12:14 AM 發表
政府公布,昨日(29日)再多9宗接種新冠疫苗後送院個案,其中7人已經出院,2人不遵從醫生勸告自行出院。昨送院個案涉及4女

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210530/photo/bkn-20210530223048849-0530_00822_001_01b.jpg?20210530230203

幸好無嚴重副作用報告

繼續支持打疫苗

天佑香港 ...

政府揾支持者老襯

第二日就打左啦。最支持政府,做白老鼠的水都無,心

對會搞事有甜頭,做白老鼠就無料到。

做人肉白鼠無獎賞

扭計有抽獎.

許冠傑-咪當我老襯Medley1987 - YouTube

引用:
原帖由 sme 於 2021-5-31 06:04 AM 發表

政府揾支持者老襯
第二日就打左啦。最支持政府,做白老鼠的水都無,心寒
對會搞事有甜頭,做白老鼠就無料到。
做人肉白老鼠無獎賞
扭計有抽獎.

許冠傑-咪當我老襯Medley1987 - YouTube
呢個是弱勢政府,2019年俾外國勢力用人權,自由為借口,玩到香港破破爛爛

不過亦俾香港人見證乜是說一套做一套

美國示威無用武器,無用暴力進入國會的市民,依家仲面臨美國國安法起訴

究竟  乜野case 打乜針? 點解唔交代清楚d? 有咩要隱瞞 ? 

引用:
原帖由 lrr174 於 2021-5-31 02:35 PM 發表
究竟  乜野case 打乜針? 點解唔交代清楚d? 有咩要隱瞞 ? 
黑媒一哥在試用期

美國剛剛先交左爆眼女事件俾方向交功課,增強方向公信力

其實呢D爆眼女新聞,是寸政府多過幫政府

一爆出來,市民馬上屌政府無做野,縱容罪犯

上年的照片,要爆一早爆,偏偏警方可以合法查閱爆眼女醫療檔案,先有傳媒爆,話埋俾你知,笑笑口走左啦,即是你不用花時間去人地屋企查

保左人地家人安寧,黑媒幾高招

點解唔研究 試打劑,先打少量 睇有無敏感

引用:
原帖由 RealPpl 於 2021-5-31 02:44 PM 發表
點解唔研究 試打劑,先打少量 睇有無敏感
疫苗未發生作用,不知道會不會敏感

不同于打抗生素,可以先做皮試

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-5-31 02:45 PM 發表

疫苗未發生作用,不知道會不會敏感

不同于打抗生素,可以先做皮試
未試過就話唔得?

為左層樓, 少少不適算得係乜 

引用:
原帖由 RealPpl 於 2021-5-31 02:52 PM 發表

未試過就話唔得?
試左無用,不如費事花時間

而選打mDNA疫苗,根本就是白老鼠

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-5-31 03:08 PM 發表

試左無用,不如費事花時間

而選打mDNA疫苗,根本就是白老鼠
你咁嘅態度唔得噃

西方醫術都係先試後知結果

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-5-31 00:14 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210530/photo/bkn-20210530223048849-0530_00822_001_01b.jpg?20210530230203

幸好無嚴重副作用報告

繼續支持打疫苗

天佑香港 ...
過去接種藥苗過身嗰20人,主要都唔係打疫苗過身嘅!係其他心血管病嘅問題。

引用:
原帖由 RealPpl 於 2021-5-31 04:32 PM 發表

你咁嘅態度唔得噃

西方醫術都係先試後知結果
無聽過打疫苗有試針

打完留低一陣,看看有沒不適就會

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]