• 瀏覽: 704,885
  • 回覆: 46
  • 追帖: 137
+745
引用:
原帖由 Y-hk 於 2021-6-23 01:08 PM 發表

公司收檔, 除牌是必然.
買得282, 都應該一早做好奉獻的準備啦.
又話白紙都要買, 唔係牆紙唔撐呀😁

引用:
原帖由 無爪的八爪魚 於 2021-6-23 12:16 PM 發表

今個月食到窮
使得開心, 食得舒暢, 乜都抵哂😆

引用:
原帖由 桑下樽前 於 2021-6-23 04:19 PM 發表
正式玩完

《蘋果日報》:午夜起停止運作 明天出版最後一份報紙

https://news.tvb.com/local/60d2eaf734b031f45b7c6e65/蘋果日報午夜起停止運作-明天出版最後一份報紙
嘩哈哈~聽晚要食好d慶祝吓🤭

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2021-6-23 04:10 PM 發表

你話冇人播毒,真係唔撚柒信。😡😡
嚟緊仲要放寬歐美臺的返嚟,真係唔撚使旨意清零。
呢個個案好詭異, 等睇呢個2x歲有冇用安心出行,有冇打針😌

引用:
原帖由 彩霞奔放的妹妹 於 2021-6-24 08:54 AM 發表

咁愚港真係唔少白痴昆蟲跟唔上時代

睇嚟還是唔少隱憂拖累香港向前!
大小姐講過要放棄兩代人😔

今晚賀一賀😆

附件

IMG_20210624_191915.jpg(324.47 KB)

IMG_20210624_184132.jpg(113.62 KB)

引用:
原帖由 big3624 於 2021-6-24 10:35 PM 發表
大台報導,鄧一哥做保安局長
又有好消息, 又有藉口食好d😁

引用:
原帖由 Y-hk 於 2021-6-25 10:30 AM 發表
鄧一哥升保安局長, wiki 咁快就更新咗. 
睇晒咁多個紀律部隊, 其實都好大權. 

https://zh.wikipedia.org/wiki/保安局

保安局(英語:Security Bureau,縮寫為SB)是香港特別行政區政府的決策局之一,主要任務是維持香港的公共秩序,內容包括治安、出入境、海關、監獄、消防及救護等等。現 ...
黃消防黃海關快啲走佬啦, 好行夾唔送😆

太高興了🤗

附件

IMG_20210625_113259.jpg(383.45 KB)

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-6-25 12:30 PM 發表

新一哥原來這樣高大的
 三位男士真係有型有款有正氣👍

有幾個黑記依嘩鬼嘈冇嚟人格, 以前我見到咁嘅情況會好激心, 但依家真係笑出嚟,佢哋越咆哮證明中央/特首做得越對😆

支持中央 
支持特首
支持保安局
支持香港警察

https://change5lunarsoil.hk/

時代精神耀香江之百年科學家主題展, 網上訂票

支持中央
支持特區政府
支持保安局
支持警隊
👍👍👍👍

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-6-26 09:03 PM 發表

仲要果個"人型叮噹",果陣都知佢黃,但佢響頻道純粹講自助餐食評都無理佢立場.....

後來佢公然出黎話去"和你食"後就立刻退訂...
師兄, 邊個人型叮噹? 
我有睇開飲食kol, 黃就要退訂閱😡

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-6-26 10:35 PM 發表

Alxxxx Chan
原來係佢, 有睇過但冇訂閱 (馬後砲一吓, 有陣曱甴除)

影衰埋叮噹🤬

引用:
原帖由 dustin 於 2021-6-27 08:54 AM 發表

起碼兩三個星期前,我個account係唔使俾錢果啲,唔知可唔可以睇到超過1星期嘅,我試試搵下證實下。
我揾到, 6月2日結尾
全句”一個建議嘅出現之後,緊隨好多時就會出現商論如何實行等等"

如果有app,大家上到睇吓有咩古惑🙂

新聞話有兩個香港人, 六月中去英國, 三日後確診, 冇病徵.
唔知英國會唔會反封香港呢?
黃人要走好快d走喇🤣

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]