• 瀏覽: 704,663
  • 回覆: 8
  • 追帖: 137
+745
取締校協沒用的,取締黃L老師才有用,小的建議每間學校派個政委指導員之類,吾驚死班怕死膽小黃L都煩L死佢地,哈!

引用:
原帖由 大叔2020 於 2021-6-3 03:47 PM 發表
睇新聞,警方64用7000警力佈防,又可能封閉部份區域,反映警方可能收到消息,有黑暴曱甴又想係64晚搞事。換角度睇,如果真有黑暴藉64搞事,就可以有大理由收支亂會皮!
茲攣會同黑暴L既角色同金主應該係吾同,黑暴搞完事係一走了之,留低D傻L找數,黑暴L搞事係吾會考慮茲攣會收吾收皮既,唯一目的是搞亂腥港,用心極險惡。

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-6-6 07:35 PM 發表

話24號開始上網課,現在不是全部學校上半天嗎
好有可疑囉,幾日點可以去咁多地方,E家仲三母女添😡

騙子最高境界是連自己都被騙,這點上呆灣做到了,而且係藍波灣!

引用:
原帖由 Y-hk 於 2021-7-9 01:33 PM 發表

佢地個聲明發咗一日就自己否定番.
表面上你已經唔可以用個聲明話佢支持恐襲.
我相信就算國安都多數唔會做野/做唔到野.
其實道左歉就真係冇事?無得追究?咁平宜?咁強姦犯殺人犯都去道歉了。港大班闔家剷日頭大大聲發聲名,夜媽媽先來道歉,是真心道歉? 打死我也不信。

引用:
原帖由 Y-hk 於 2021-7-10 06:27 PM 發表

我覺得佢地水平其實都係未夠 (同專業歌手比),
不過個比賽幫到佢地, 由開始到現在進步不少.
起碼都已經有一定可觀/可聽性.
聲夢之所以爆like, 吾係因為佢地專業定係賣盟定係咩,小的覺得係一種正能量發放,年青人肯努力(努力吾係一時三刻果隻,不自怨自唉)努力係會受到欣賞的!看到另一批乃屎大學生,死不悔改,好大比對囉!

引用:
原帖由 Y-hk 於 2021-7-10 06:23 PM 發表

我都想佢地受到懲罰.
但係從法理上可以點?
告佢地乜野罪可以入到?
黃L曱甴之所以咁L黑我憎,就係成日扮L晒野,事事鑽空子,做左又吾認,龍門自己搬又雙重標準,今次一樣,發完聲名然后撤回又道歉又以為過到骨。
凡事吾係野野一樣既,我等睇阿爺也會鑽空子的。先吾講阿爺點落手落腳打柒佢地,首先政府應該吾會請這班仆街,投身政治亦應無門,我睇佢地吾出走既話,大概下埸都係橫屍街頭吧!

引用:
原帖由 SKY2019 於 2021-7-11 12:08 AM 發表
前港大學生會內閣發聲明 就悼念議案再致歉

早前港大學生會評議會通過有關悼念七一刺警案疑犯的議案,學生會幹事會為此辭職。前學生會幹事會內閣「薪燧」今(10日)發表聲明再次致歉,指評議會上述通過的議案,內容有嚴重不當之處,中央幹事已意識到議案的嚴重性和對大學及社會帶來的負面影響,並對參與悼念及支持議案深感抱歉。

聲明再提及,「薪燧」為表歉意及承擔責任,中央幹事已全數請辭,並指學生會作為學生組織絕對 ...
ED咁既仆街大學生,睇見就眼火爆。道歉都係因為知道乃左野,而吾係真心悔疚的。之前通過既仆街動議,經過咁多呈序咁多個畜牲同意既,無考慮過會乃野咩?跟本由開始到道歉都就係玩野,國安一定吾可以放過E班以為過到骨既忍樣。

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-7-11 07:15 AM 發表

果日去cousin個畢業禮
d中學生
都有好多yc😒😒
上台時一班20人,有15個戴黑口罩😒
d家長同d同學咁黃,日日仲講緊「大陸人貪污落嚟香港炒貴哂d樓」,有冇咁out呀佢地,老虎都打咗咁多隻啦😑自由行都冇哂啦😑香港人大把炒樓炒股嘅投機人士啦😑好心···自己去內地睇吓今時今日嘅狀況先comment啦教壞小朋友😒

冇得救
前幾日東張西望有段影一個聲夢阿嬸粉絲喪求小鮮肉簽名,喊晒口,周圍無人覺得佢係吾妥,我心諗洗吾洗咁呀? 不過,諗真下,這些就係典形現今腥港人喇,死未,自已真係都未教好架,莫說佢D仔女(有既話)。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]