• 瀏覽: 1,996
  • 回覆: 32
+2
英國內政部於周四(27日)公布最新數據,今年首季、截至3月,英國內政部共收到35宗來自香港人的政治庇...

咁小嘅?
我重以為有異伯幻+壹。

新聞來源連結:
https://beta.thestandnews.com/politics/ab-2021年首季35港人尋英政治庇護-五人未滿18歲

批晒佢啦,唔好比佢地返嚟

香港太多人!曱甴快D走

35人?係咪少咗三個0,要等校正回歸

咁小甲由過去?

太少,希望多d

咁少

引用:
原帖由 樓上中心的山羊 於 2021-5-27 10:28 PM 發表
35人?係咪少咗三個0,要等校正回歸
知道政治疪護和移民的分別嗎?
是否想知道移民數字嗎?移民數字就是你所講加3個零,你答得正確。

https://inews.hket.com/article/2968065/【BNO移民英國】首季3.4萬份簽證申請 2成已獲批

引用:
原帖由 keyman98 於 2021-5-27 10:52 PM 發表

知道政治疪護和移民的分別嗎?
是否想知道移民數字嗎?移民數字就是你所講加3個零,你答得正確。

https://inews.hket.com/article/2968065/【BNO移民英國】首季3.4萬份簽證申請 2成已獲批
說好的200萬呢等多d曱甴過咗去先……

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-5-27 11:18 PM 發表

說好的200萬呢等多d曱甴過咗去先……12380280
說好的200萬呢 < = 請問是誰說好呢? 從來只聽過有一大班智障人仕講"說好的200萬人呢"!
正常人都知道當日200萬人出來遊行當中,有很多年23以下的青少年,他們必定是沒有持BNO,所以不能自己申請BNO VISA移民,必需要家人有BNO而又同意申請才可,所以未聽過有黃人會講"說好的200萬呢!",只聽過那班連BNO VISA是什麼一回事的人才會說!

引用:
原帖由 keyman98 於 2021-5-27 23:47 發表

說好的200萬呢 < = 請問是誰說好呢? 從來只聽過有一大班智障人仕講"說好的200萬人呢"!
正常人都知道當日200萬人出來遊行當中,有很多年23以下的青少年,他們必定是沒有持BNO,所以不能自己申請BNO VISA移民,必需要家人有BNO而又同意申請才可,所以未聽過有黃人會講"說好的200萬呢!",只聽過那班連BNO VISA是什麼一回事的人才會說! ...
無BNO可以用難民身份去申請庇護。可惜只有35個黑暴走了。

200萬+1 仲未走, 香港會繼續沉淪下去。

支持輸出曱甴,清潔香港運動!!!

引用:
原帖由 big3624 於 2021-5-28 00:01 發表
支持輸出曱甴,清潔香港運動!!!
第日英國搞蘇獨, 我地就可以係香港睇D 手足既美麗風景線啦.
想起都好笑.

引用:
原帖由 cskch 於 2021-5-28 12:04 AM 發表

第日英國搞蘇獨, 我地就可以係香港睇D 手足既美麗風景線啦.
想起都好笑.
蘇格蘭獨立,光復北愛爾蘭

引用:
原帖由 cskch 於 2021-5-27 11:49 PM 發表

無BNO可以用難民身份去申請庇護。可惜只有35個黑暴走了。

200萬+1 仲未走, 香港會繼續沉淪下去。
在200萬人中,沒有BNO的人便可以申請庇護嗎? 可否講解一下,在什麼情況下可以申請庇護呢?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]