• 瀏覽: 15,058
  • 回覆: 125
+6
引用:
原帖由 S.Boo 於 2021-5-28 10:05 PM 發表

我移唔移民使撚你理啊臭鳩爛春袋
返去大灣區啦
移民又冇你份,喺香港做牛做馬,學笑九人,真係爛春袋都唔掂

引用:
原帖由 S.Boo 於 2021-5-28 20:25 發表

有本事既去到邊都可以重新黎過打天下
永遠活喺自己既舒適圈
但又要眼紅人地移民
其實最後果句已經證明左你先係loser
有本事去到邊都撈得起 無本事先賴三賴四

引用:
原帖由 sanna817 於 2021-5-28 21:08 發表
其實個200幻死晒去邊
超渴望香港少人, 唔需要迫的日子
200萬? 有20萬都偷笑

引用:
原帖由 力力奇 於 2021-5-28 10:08 PM 發表

移民又冇你份,喺香港做牛做馬,學笑九人,真係爛春袋都唔掂
咁又有你份咩?
啊有既有既,大灣區你既偉大祖國囉
唔知係邊d人唔識尊重人喺到踩低移民外國既人呢?

引用:
原帖由 sunday8999 於 2021-5-28 10:09 PM 發表

有本事去到邊都撈得起 無本事先賴三賴四
啱啊啱啊,有個孝子多多藉口

香港太多人

引用:
原帖由 S.Boo 於 2021-5-28 10:13 PM 發表

咁又有你份咩?
啊有既有既,大灣區你既偉大祖國囉
唔知係邊d人唔識尊重人喺到踩低移民外國既人呢?
你冇常識我都唔同你一般見識呀傻雞,香港已經係大灣區喇,你咁巴閉唔好住中國大灣區香港囉阿姐我好窮架,得樓車工人,你唔係冇呀?去大自然執牛屎

引用:
原帖由 S.Boo 於 2021-5-28 10:13 PM 發表

啱啊啱啊,有個孝子多多藉口
你葡萄人呀

引用:
原帖由 力力奇 於 2021-5-28 10:22 PM 發表

你冇常識我都唔同你一般見識呀傻雞,香港已經係大灣區喇,你咁巴閉唔好住中國大灣區香港囉阿姐我好窮架,得樓車工人,你唔係冇呀?去大自然執牛屎
其實e到d人好鐘意吹水唔抹嘴,繼續吹啦
你賣屎忽賺返黎既
辛苦哂啦傻鴨

與「二百萬加一個」奸邪妖獸相比,三萬四千實在太少。

引用:
原帖由 力力奇 於 2021-5-28 10:22 PM 發表

唔好意思阿嬸,你咁老仲出黎做雞定俾有錢佬包養左,執牛屎都好過你晚晚賴袋底賺錢既

引用:

你葡萄人呀
係都要妒忌你啦,做雞都咁大聲講有樓有車有工人,隻隻雞都有e d基本野啦,笑死人

引用:
原帖由 S.Boo 於 2021-5-28 11:02 PM 發表

唔好意思阿嬸,你咁老仲出黎做雞定俾有錢佬包養左,執牛屎都好過你晚晚賴袋底賺錢既

你都3張啦,扮後生,A cup微乳就咪出黎獻世 8字波,死開啦,我係男人都唔吼你,貪你塊板兩粒釘好呀

引用:
原帖由 S.Boo 於 2021-5-28 11:05 PM 發表

係都要妒忌你啦,做雞都咁大聲講有樓有車有工人,隻隻雞都有e d基本野啦,笑死人
你死窮hi, 唔抵得你日接十個客,漏尿

引用:
原帖由 S.Boo 於 2021-5-28 11:05 PM 發表

唔知以為有幾清高,咪又係著大陸鞋的窮hi

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]