• 瀏覽: 5,173
  • 回覆: 38
 據美國媒體《防務快報》網站報導,美國陸軍和空軍為了各自的任務和隨之而來的預算如何分配陷入了紛爭。而美軍高官則預言,在與中俄進行日益激烈的競爭中,美國軍隊很可能會成為輸家.....

全文︰https://mil.news.sina.com.cn/zhe ... mxzfmm4587611.shtml

所以早有人明言,美軍藉傳媒指中國、俄國軍力如何如何,其實內裡只不過為一個目的︰向國會要更多軍費。

全球最大黑社會:美國政府及軍隊

引用:
原帖由 x747x 於 2021-5-27 07:16 AM 發表
全球最大黑社會:美國政府及軍隊
幕後黑手猶太人

好快會拖跨美國經濟

引用:
原帖由 simpson777 於 2021-5-27 07:54 AM 發表
好快會拖跨美國經濟
好似話印可通神架?攞多十萬億美金去使至再算囉。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-5-27 05:54 AM 發表
 據美國媒體《防務快報》網站報導,美國陸軍和空軍為了各自的任務和隨之而來的預算如何分配陷入了紛爭。而美軍高官則預言,在與中俄進行日益激烈的競爭中,美國軍隊很可能會成為輸家.....

全文︰https://mil.news.sina.com.cn/zhengming/2021-05-25/doc-ikmxzfmm4587611.shtml

所以早有人明言,美軍藉傳媒指中國、俄國軍力如何如 ...
中國係咪應該抽成 20%

引用:
原帖由 輪皇 於 2021-5-27 07:46 AM 發表

幕後黑手猶太人
中國成日出書讚美邪惡猶太人嫁WOR,無錢過中共手就反面啦

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-5-27 03:00 PM 發表

中國成日出書讚美邪惡猶太人嫁WOR,無錢過中共手就反面啦
全世界冇乜人中意猶太人,希特拉是表表者。

引用:
原帖由 輪皇 於 2021-5-27 03:48 PM 發表

中共不知幾鍾意,米傻啦,去過大陸書城,一堆讚美猶太人書藉

引用:
原帖由 輪皇 於 2021-5-27 03:48 PM 發表

中共同rothschild rockefeller的關係非淺,中共內部一樣有親美派,你睇習大大玩到內部反曬面就知咩事,猶太人利益同中共紅2代已掛勾

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-5-27 03:54 PM 發表

中共不知幾鍾意,米傻啦,去過大陸書城,一堆讚美猶太人書藉
知己知彼,百戰百勝。

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-5-27 04:02 PM 發表

中共同rothschild rockefeller的關係非淺,中共內部一樣有親美派,你睇習大大玩到內部反曬面就知咩事,猶太人利益同中共紅2代已掛勾
利益不分國籍,只要有錢賺,同敵人都可以做生意。
最出名的是中國未被秦國統一前的7國之戰,打咗幾百年,今日的朋友可能是明天的敵人。

引用:
原帖由 輪皇 於 2021-5-27 05:31 PM 發表

利益不分國籍,只要有錢賺,同敵人都可以做生意。
最出名的是中國未被秦國統一前的7國之戰,打咗幾百年,今日的朋友可能是明天的敵人。
同魔鬼做交易...所以投敵做漢奸係好聰明嫁
但有一樣可以肯定的,對賤民來說極權政府不是朋友
奴隸主之間為了利益交易會出賣賤民,好簡單,中共同魔鬼共舞我會唔支持
奸邪毛教,網軍洗腦,都唔會改變到事實,中共係會為利用跟猶太人玩new world order

可憐你地仲信曬中共為賤民而戰,你地慢慢被中共老點跟NWO啪針玩獸印系統啦

魔鬼毛教奸邪利己中共紅2代會帶你地入地獄

引用:
原帖由 輪皇 於 2021-5-27 05:27 PM 發表

知己知彼,百戰百勝。
幫人洗白,同傳播假知識係唔會做到知己知彼的

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-5-27 06:04 PM 發表

同魔鬼做交易...所以投敵做漢奸係好聰明嫁
但有一樣可以肯定的,對賤民來說極權政府不是朋友
奴隸主之間為了利益交易會出賣賤民,好簡單,中共同魔鬼共舞我會唔支持
奸邪毛教,網軍洗腦,都唔會改變到事實,中共係會為利用跟猶太人玩new world order:smile_ ...
現在唯二仲有賤民的國家是印度和日本,你話佢哋?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]