• 瀏覽: 15,472
  • 回覆: 152
+4
比振英哥玩撚死。用小股東身份告高層。。。。好野!

全國政協副主席、前特首梁振英不時狙擊壹傳媒(00282)旗下的《蘋果日報》,被網民戲稱為「蘋果忠實讀者」,原來他還有另一身份——壹傳媒股東。梁振

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/630 ... utm_medium=referral

安德鲁·杰克逊将军后来当上了美国总统,他在第二次英美战争期间就宣布:“有必要灭绝全体印第安人部落”。南北战争的英雄谢尔曼将军说:“我见过唯一的印第安好人,就是死人”。
估唔到689都係港獨份子
購入毒媒股票,有份資助危害國家安全

原來梁先生是「微黃人士」。

真識玩

揸住十股八股都是小股東

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-5-26 06:38 PM 發表
原來梁先生是「微黃人士」。
深黃添啦 買埋股票資助分裂國家組織

好明顯條白痴唔多了解小股東可以做乜.Anyway,係醒既當年都唔使俾人DQ啦

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2021-5-26 06:44 PM 發表
好明顯條白痴唔多了解小股東可以做乜.Anyway,係醒既當年都唔使俾人DQ啦
証明你無玩股票。。。

引用:
原帖由 dhammika2 於 2021-5-26 06:50 PM 發表

証明你無玩股票。。。
一篇新聞死左嘅黃色喪屍即時翻生。。。

金牌打手,如果出年選到特首香港咪大變身

壹傳媒成日閙梁生,原來梁生都有買壹股票,暗地 幫緊你 幫緊你

揸一手就可以出聲告Q壹仔,何樂而不為!!

Cㄚ嘅一全霉股票總值可能唔超過十蚊, 但就可以以股東身份投訴CEO, 真係被佢玩盡.

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2021-5-26 06:44 PM 發表
小股東可以做啲乜? 咪可以投票, 以股東身份向管理層提出改善產品建議,  唔聽話就屌柒佢囉.

引用:
原帖由 dhammika2 於 2021-5-26 06:34 PM 發表
比振英哥玩撚死。用小股東身份告高層。。。。好野!

全國政協副主席、前特首梁振英不時狙擊壹傳媒(00282)旗下的《蘋果日報》,被網民戲稱為「蘋果忠實讀者」,原來他還有另一身份——壹傳媒股東。梁振

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210526/474274639338541056461905.jpeg/_KddOBQjQeq2xEAjVdGlsNhC2clVI-o1ZU8grGVPIKw?v=w1280r16_9
玩七佢

引用:
原帖由 小馬尾. 於 2021-5-26 06:36 PM 發表
估唔到689都係港獨份子
購入毒媒股票,有份資助危害國家安全
係架,所以黃L都應該撐梁生既做法

主題標籤 #梁振英
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]