• 瀏覽: 14,476
  • 回覆: 168
+8
過去一周(17至23日)再多10名曾接種新冠疫苗的人士死亡。根據醫管局最新資料顯示,疫苗接種計劃由2月26日開始至本周日

真係服咗香港啲傳媒,標題:『打針後死亡』,但真實嘅數據死亡率係低過冇打針嘅市民, 即係話打完疫苗嘅死亡率係低過冇打針嗰班 🤗

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0526_00822_001.html

5名孕婦係有預謀墮胎

打既人越黎越多, 自然越黎越多人係"打疫苗後" 死架啦

大佬!!!!而家有17%人打左喎

孕婦仲去打針

服必die?

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2021-5-26 03:18 PM 發表
打既人越黎越多, 自然越黎越多人係"打疫苗後" 死架啦

大佬!!!!而家有17%人打左喎
但以政府數據,接種人數夠高,死亡率自然下降

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2021-5-26 03:14 PM 發表
過去一周(17至23日)再多10名曾接種新冠疫苗的人士死亡。根據醫管局最新資料顯示,疫苗接種計劃由2月26日開始至本周日

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210526/photo/bkn-20210526141929794-0526_00822_001_01b.jpg?20210526150943

真係服咗香港啲傳媒,標題:『打針後死亡』,但真實嘅數據 ...
今次唔講個10人死前打左邊隻?

每1萬名非打針者,有174.5人死、64.1人中風、29.7人心肌梗塞和70人流產。

以上統計數字說明了一切。沒打針的快去預約。

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2021-5-26 03:26 PM 發表

但以政府數據,接種人數夠高,死亡率自然下降
所以東方的標題好Q仆街

當  新聞標題 / 醫管局資料  唔 透露 係咩針  ..... 就係 伏必歹

即平均每1萬名接種疫苗人士,針後平均有5.4人死???

數字有問題
巳有二百多萭人打了一針or以上
so far 68人死

引用:
原帖由 lrr174 於 2021-5-26 03:37 PM 發表
當  新聞標題 / 醫管局資料  唔 透露 係咩針  ..... 就係 伏必歹

科興講明大肚唔打得,咁一定係打Biontech

我3月底打完疫苗, 50年後死左.
都會話死者生前曾接種科興疫苗.

引用:
原帖由 andonlyu 於 2021-5-26 03:27 PM 發表

今次唔講個10人死前打左邊隻?
科興先會講

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]