• 瀏覽: 1,004
  • 回覆: 38
本地疫情略回穩,商務及經濟發展局長邱騰華今日(26日)公布郵輪「公海遊」最快將於7月底復辦。他指,船上將有追蹤設備,可知道乘客所住的房間、船

不對等氣泡局長依家又想搞郵輪疫情?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/629756?utm_source=01appshare&utm_medium

熱賣及精選
引用:
原帖由 信天翁88 於 2021-5-26 02:04 PM 發表

本地疫情略回穩,商務及經濟發展局長邱騰華今日(26日)公布郵輪「公海遊」最快將於7月底復辦。他指,船上將有追蹤設備,可知道乘客所住的房間、船

不對等氣泡局長依家又想搞郵輪疫情。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/629756?utm_source=01appshare&utm_medium
佢到底想做乜x?佢係唔係廢官?

workable?

引用:
原帖由 silverseven 於 2021-5-26 02:09 PM 發表

workable?
咁係唔得啦!到時一定爆到九彩

引用:
原帖由 信天翁88 於 2021-5-26 02:11 PM 發表

yes, too dangerous

唔可以埋岸的郵輪, 又多多限制, 想知道有甚麼誘因吸引市民去參加?

引用:
原帖由 charlir2005 於 2021-5-26 02:15 PM 發表

唔可以埋岸的郵輪, 又多多限制, 想知道有甚麼誘因吸引市民去參加?

依家啲人邊度有心情玩呀!廢官搞不對等氣泡搞唔成又想搞「疫輪」

引用:
原帖由 信天翁88 於 2021-5-26 02:18 PM 發表

依家啲人邊度有心情玩呀!廢官搞不對等氣泡搞唔成又想搞「疫輪」
又唔係無心情玩, 如果打左兩針可以免檢疫返大陸旅遊, 相信大把人去

出公海, 有無得賭錢?

引用:
原帖由 満大人 於 2021-5-26 02:23 PM 發表

出公海, 有無得賭錢?
政府送泥碼

引用:
原帖由 charlir2005 於 2021-5-26 02:22 PM 發表

又唔係無心情玩, 如果打左兩針可以免檢疫返大陸旅遊, 相信大把人去

如果只困在船上唔準埋岸遊覽, 齋遊船河又甚麼好玩, 而且又唔知幾多錢?

引用:
原帖由 信天翁88 於 2021-5-26 02:24 PM 發表

政府送泥碼
有得賭,香討某些會員有興趣

咁疫情仲玩?

引用:
原帖由 charlir2005 於 2021-5-26 02:25 PM 發表

如果只困在船上唔準埋岸遊覽, 齋遊船河又甚麼好玩, 而且又唔知幾多錢?

重點係唔安全

引用:
原帖由 信天翁88 於 2021-5-26 02:11 PM 發表

打晒疫苗就點會爆?係驚假陽性就真係玩死

主題標籤 #邱騰華
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]