• 瀏覽: 15,717
  • 回覆: 203
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 橋頭明車手 於 26-5-2021 22:57 發表
國家政府部門將會率先轉用鴻蒙系統和逐步棄用美國軟件。 在中國最大損失生意有可能係微軟了。
生果都未必好過

引用:
原帖由 anson6228 於 2021-5-26 02:17 PM 發表
所有中國人應立即使用,否則就不愛國,其心必有異…
安卓核心咪又係Linux開源系統,分別只係無Google一系列產品apps,關愛唔愛國咩事!
黃上腦就睇多幾套咸片啦!

引用:
原帖由 中秋不見了天才 於 2021-5-26 11:34 PM 發表
如果係一個跟ios,andriod完全不同嘅系統,操作別出一格的話,令人“嘩”一聲,都可以一試。但如分別不大,就無咩期待。
點先叫"分別大"?

引用:
原帖由 中秋不見了天才 於 2021-5-26 11:34 PM 發表
如果係一個跟ios,andriod完全不同嘅系統,操作別出一格的話,令人“嘩”一聲,都可以一試。但如分別不大,就無咩期待。
唔用谷歌同iOS就唔使被美國監察, 咁都唔算重要?

引用:
原帖由 chaolininin 於 2021-5-26 13:51 發表
鴻蒙可以與大量電器直接聯系的
https://www.youtube.com/watch?v=Ak4-So9eMe4&ab_channel=可恩KeEn可恩KeEn

中英文名一樣咁娘咁柒

引用:
原帖由 海灣強勁的桌布 於 2021-5-27 04:47 AM 發表
中英文名一樣咁娘咁柒
冇辦法啦,中英文名都係比較深,對於文盲嘅人來講,因為唔知咩意思,就會覺得佢柒。

引用:
原帖由 冼拿 於 26/5/2021 22:18 發表

唔該師兄,但這是中國版的匯豐銀行,香港戶口應該登入唔到吧
https://mobile.baidu.com/item?pid=3983921

入面寫咗係 HSBC HK,應該同 Play Store 嗰個一樣,係百度網站,應該可靠的。

有唔少內地人都有喺香港銀行開戶口,所以佢哋都有需要用香港滙豐。

可以唔揀「安全下載」,就可以直接下載 APK,如選安全下載就要先下載百度手機助手,再幫你安裝 HSBC

引用:
原帖由 anson6228 於 2021-5-26 02:17 PM 發表
只有西毛狗先會咁樣諗中國人😂😂
你露左條尾巴出黎

引用:
原帖由 x747x 於 2021-5-27 12:05 發表

https://mobile.baidu.com/item?pid=3983921

入面寫咗係 HSBC HK,應該同 Play Store 嗰個一樣,係百度網站,應該可靠的。

有唔少內地人都有喺香港銀行開戶口,所以佢哋都有需要用香港滙豐。

可以唔揀「安全下載」,就可以直接下載 APK,如選安全下載就要先下載百度手機助手,再幫你安裝 HSBC。
唔該師兄,我夜點再試下

應該手機可以隨時直接出mon, 唔駛PC了。

引用:
原帖由 peter925 於 2021-5-27 06:36 PM 發表
應該手機可以隨時直接出mon, 唔駛PC了。
應該可以。鴻蒙的強項系物聯網。

引用:
原帖由 阿聞 於 2021-5-27 07:57 PM 發表

應該可以。鴻蒙的強項系物聯網。
不是應該,是已經可以

引用:
原帖由 simpson777 於 2021-5-27 08:14 PM 發表

不是應該,是已經可以
電話月費包埋雲端應用就完美了。

引用:
原帖由 anson6228 於 2021-5-26 14:17 發表
但都仲係用Android apps

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]