• 瀏覽: 6,226
  • 回覆: 72
前年八月十一日尖沙咀反修例示威期間,一名義務女急救員眼部受傷淌血,其傷勢一直未明。據悉,該「爆眼女」去年九月已赴台,當時雙眼完好。全國政...

醫管局仍然否認隱瞞事實, 當公眾好似佢地咁白痴

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/daily/hk/927523/日報-港聞-醫管局強調已向警方提供醫療紀錄-爆眼女-懸紅803基金加碼至百萬

爆眼臭西呃盡黃屍.

黑暴期間..... 點解要隱瞞爆眼女? 最後佔領機場, 搞警察, 醫院黑暴等. 都唔出來講一句?!

醫管局搶傷又咁詳細既? 警方拿醫療報告已經係件事發生左後幾個月. 唔好當人傻

醫管局上午9時15分表示,中槍男子周柏均正在東區醫院接受手術。據了解,周腹部中槍,右邊腎臟及右邊肝臟撕裂、肝門靜脈受損,正進行剖腹手術,需要切除右半邊肝及右邊腎。

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2021-5-26 09:10 AM 發表

宜家放出醫護包庇女曱甴嘅消息喺要班黑醫護喺引入海外醫生及嚟緊嘅日子都要收聲,如果唔喺,3000個罷工黑醫護全部都秋後算賬
同感

嗰基金其實派過彩未?

做黃人真係好, 知道內幕, 可以隨時出賣自己人, 拿到 100 萬有排嘆    。 呢隻甲由女, 現在又要提防自己人, 隨時被人督灰  。

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-5-26 09:12 AM 發表
嗰基金其實派過彩未?
你舉報下就知

原來係爆c眼

引用:
原帖由 cskch 於 2021-5-26 09:11 AM 發表
黑暴期間..... 點解要隱瞞爆眼女? 最後佔領機場, 搞警察, 醫院黑暴等. 都唔出來講一句?!

醫管局搶傷又咁詳細既? 警方拿醫療報告已經係件事發生左後幾個月. 唔好當人傻

醫管局上午9時15分表示,中槍男子周柏均正在東區醫院接受手術。據了解,周腹部中槍,右邊腎臟及右邊肝臟撕裂、肝門靜脈受損,正進行剖腹手術,需要切除右半邊肝及右邊腎。
黃醫護隱瞞爆眼女報告, 成功激發起曱甴的憤怒。
但正常人都覺得她全副武裝去暴動現場參與暴動, 係自食其果。

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-5-26 09:29 AM 發表

你舉報下就知
我無料
有料就實報

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-5-26 09:32 AM 發表

我無料
有料就實報
留意下你那區的曱甴議員, 一定刮到料

醫管局隱瞞報告,縱容黑醫護知情下散播假消息引爆香港暴亂

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-5-26 09:34 AM 發表

留意下你那區的曱甴議員, 一定刮到料
唔識佢

真係好想執到彩金

無醫管局瞞住大眾,d黃人點會去衝

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]